Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 oct 2009 - Anul XIV, nr. 230 (4216)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Bazac: Lipsesc din Ministerul Sănătăţii doar 60 de zile, ne vom revedea în 7 decembrie să serbăm

Joi, 1 Octombrie 2009 (16:10:46)

Ion Bazac a declarat, joi, că lipseşte doar 60 de zile de la Ministerul Sănătăţii şi a dat asigurări că va reveni în 7 decembrie când va fi sărbătorită victoria PSD în alegeri.

"Sper că strategia adoptată în acest guvern împreună cu Partidul Democrat Liberal va fi continuată de reprezentantul acestui partid care îmi va urma la MS. Vreau însă să spun un singur lucru. Lipsesc doar 60 de zile de la Ministerul Sănătăţii şi vă vă asigur că în 7 decembrie ne vom întâlni cu toţii să sărbătorim victoria unui candidat care a câştigat alegerile prezidenţiale în România şi a unui guvern de stânga în România", a spus Bazac la finalul intervenţiei de la "Forum invest".

Bazac a declarat că sunt multe lucururi pe care ar fi dorit să le facă.

"În mod evident voi avea posibilitatea să mă reîntorc la cravata cu căluţul cabrat şi din acestă ipostază să vorbesc despre măsurile economice despre care nu mi-am permis în perioada asta să vorbesc cât am fost ministrul sănătăţii, şi am foarte multe lucruri de spus", a adăugat ministrul demisionar al Sănătăţii.

El a precizat că, odată cu el vor pleca toţi secretarii de stat, preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS) şi echipa de consilieri, respectiv echipa care a fost negociată de PSD cu PC.

"Echipa va demisiona după ce va fi aprobată demiterea mea", a spus Bazac.

Ion Bazac este al 17 ministru al Sănătăţii din 1990 şi până în prezent.

Ministrul Sănătăţii, Ion Bazac, a reiterat, joi, după discursul ţinut la Forum Invest că, odată cu el, vor pleca şi toţi cei numiţi în funcţie de către PSD, respectiv secretarii de stat, consilierii şi preşedintele CNAS.

Întrebat dacă vor fi schimbaţi şi şefii direcţiilor de sănătate publică, membri ai PSD, Bazac a spus că ar trebui să existe continuitate în sistem.. "Sistemul are nevoie de continuitate. Dacă se va hotărî înlocuirea lor, atunci se va întâmpla, dar nu cred că este oportun", a declarat Bazac.

Ministrul a mai spus că a început mai multe programe şi că ele ar trebui continuate, cum a făcut şi el când a preluat mandatul de la Eugen Nicolăescu, ministrul liberal.

De asemenea, întrebat dacă regretă faptul că trebuie să părăsească fotoliul ministerial, Bazac a spus că sigur va reveni în toamnă, după alegeri.

Miniştrii PSD şi-au depus demisiile la cabinetul premierului Emil Boc, a anunţat, la Palatul Victoria, fostul vicepremier Dan Nica, afirmând că responsabilitatea crizei politice revine integral PDL.

PSD deţine în Guvern portofoliile Educaţiei, Sănătăţii, Afacerilor Externe, Muncii, Agriculturii, Relaţiei cu Parlamentul, Întreprinderilor Mici şi Mijlocii, Internelor şi Mediului.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bazac: Lipsesc din Ministerul Sănătăţii doar 60 de zile, ne vom revedea în 7 decembrie să serbăm.
 Vizualizări articol: 527 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bazac: Lipsesc din Ministerul Sănătăţii doar 60 de zile, ne vom revedea în 7 decembrie să serbăm0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei