Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 oct 2009 - Anul XIV, nr. 230 (4216)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Trafic îngreunat

Un sens de circulaţie din centrul Sucevei, blocat începând de astăzi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Traficul rutier de pe principala arteră de circulaţie a Sucevei va fi bulversat şi mai tare de astăzi, de la ora 12.00, odată cu închiderea unui sens de circulaţie în zona centrală, pe Strada Ana Ipătescu.
Mai exact, astăzi va fi realizată doar traversarea parţială a Străzii Ana Ipătescu cu un şanţ pentru o conductă de canalizare, de la intersecţia cu strada Ştefăniţă Vodă(care coboară pe lângă Biserica Domniţelor), înspre staţia de aşteptare a autobuzelor situată pe cealaltă parte a străzii.
Deranjul şoferilor şi al celor aflaţi în trafic nu va dura doar o zi, ci aproximativ o lună, pentru că după traversarea străzii, lucrarea va fi continuată prin realizarea unui cămin de protecţie chiar pe mijlocul străzii Ana Ipătescu, iar de acolo, conducta de canalizare va fi înlocuită cu una nouă, până la intersecţia cu strada Nicolae Bălcescu. De acolo, lucrarea va fi continuată pe Nicolae Bălcescu, până la intersecţia cu strada Ştefan cel Mare.
Astfel, în cursul zilei de mâine, traficul rutier va fi blocat pe un sens de mers pe partea dreaptă a străzii, cum se merge spre Burdujeni, pentru ca după efectuarea traversării, autoturismele să fie dirijate să circule tocmai pe benzile blocate iniţial.
Viceprimarul Sucevei, Viorel Seredenciuc, a precizat că lucrarea de înlocuire a vechii conducte de canalizare, cu una nouă, de mari dimensiuni (1400 de mm) este una dificilă, săpăturile fiind necesare a fi efectuate la o adâncime de cinci metri, pe toată porţiunea care porneşte de la florăria din staţia de aşteptare şi până la intersecţia Străzii Nicolae Bălcescu cu Ştefan cel Mare.
În fapt, lucrarea pe care firma Pfeiffer o începe de astăzi face joncţiunea între reţelele de canalizare înlocuite înspre Mirăuţi cu cele din zona centrală, astfel încât apele de canalizare să ajungă până la staţia de epurare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un sens de circulaţie din centrul Sucevei, blocat începând de astăzi.
 Vizualizări articol: 939 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.38/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 8 voturi
Un sens de circulaţie din centrul Sucevei, blocat începând de astăzi3.458

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Reparatii! trimis de
( 1 oct 2009, 15:28:15
Bravo, inca o idee fara cap!!!!!
2.   Nervi tari sau mult Distonocalm trimis de
( 1 oct 2009, 17:06:35
Foarte prost gestionata situatia cu escavarile din oras, fara solutii alternative, intr-un ritm foarte scazut, cu foarte multa mizerie Pe Calea Unirii se putea lucra si noaptea deoarece nu sunt locuinte si nu ar fi deranjat pe nimeni, dar cui ii pasa ca rupi orasul in doua sau ca Salvarea sau Pompierii nu pot ajunge in timp utl la o urgenta? Intereseaza pe cineva de prabusirea afacerilor in zonele in care lucrarile nu se mai termina? Nu este nici o planificare si nici o strategie, strazi abia asfaltate si marcate sunt sparte, dar nu sunt introduse acum si tevile necesare introducerii tuturor cablurilor ce este obligatorie de la anul, ca mai spargem orasul si anul viitor.
3.   M-am lamurit trimis de
( 1 oct 2009, 20:32:32
Sunteti siguri ca nu este nici o cenzura prin zona?Daca un comentariu ca ala de ieri a intrat,cel cu limbaj special-stiti la care ma refer,si un comentariu la obiect nu poate intra cam imi da de gandit ce culoare politica se invarte pe aici.Sincer imi pare rau ca nu ne putem spune ofurile si problemele macar aici,din moment ce acolo unde ar trebui sa se raspunda permanent nevoilor sucevenilor--adica primaria,cei de acolo fiind platiti pt asta si fiind teoretic in slujba noastra,voi puteti cenzura ce va convine si ce nu,e dreptul vostru asa ca o sa incerc sa nu va mai deranjez.Good luck.!
4.   Monitorule trimis de
( 1 oct 2009, 20:41:02
****ul asta de forum funcitoneaza la parametri normali sau are useri preferati ?

cred ca ar trebui sa ne mutam cu comentariile pe alt forum , vecinul de la obiectiv.

5.   Si era sa uit trimis de
( 1 oct 2009, 20:43:30
sper ca boul de primar sa-si rupa gatul prin strazile sucevei, oras ce inca-l suporta; si ma mira faptul ca inca nu l-au impuscat in cap./

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei