Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 oct 2009 - Anul XIV, nr. 230 (4216)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Bazac: Trebuie să demisioneze secretarii de stat, consilierii, preşedintele CNAS

Joi, 1 Octombrie 2009 (15:06:09)

Ministrul Sănătăţii, Ion Bazac, a anunţat joi, după discursul ţinut la Forum Invest că, odată cu el, vor pleca şi toţi cei numiţi în funcţie de către PSD, respectiv secretarii de stat, consilierii şi preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS).

Întrebat dacă vor fi schimbaţi şi şefii direcţiilor de sănătate publică, membri ai PSD, Bazac a spus că ar trebui să existe continuitate în sistem..

"Sistemul are nevoie de continuitate. Dacă se va hotărî înlocuirea lor, atunci se va întâmpla, dar nu cred că este oportun", a declarat Bazac.

Ministrul a mai spus că a început mai multe programe şi că ele ar trebui continuate, cum a făcut şi el când a preluat mandatul de la Eugen Nicolăescu, ministrul liberal.

De asemenea, întrebat dacă regretă faptul că trebuie să părăsească fotoliul ministerial, Bazac a spus că sigur va reveni în toamnă, după alegeri.

Anterior acestor declaraţii, Ion Bazac mai afirmase că PSD a demonstrat verticalitate, pentru că a anunţat încă de la început că dacă va fi demis Dan Nica vor demisiona toţi miniştrii social-democraţi.

"Acest lucru s-a întâmplat chiar dacă asumarea întregii crize cade acum în spatele PDL", a spus Bazac.

Acesta a precizat că, pe toată durata mandatului, miniştrii PSD au făcut tot ce s-a putut pentru a depăşi criza în toate sectoarele pe care le-au reprezentat.

Bazac a participat la dezbaterile din cadrul Forumului de Sănătate "Politici şi mecanisme de business în Europa Centrală și de Sud-Est", organizat de Forum Invest.

Miniştrii PSD şi-au depus demisiile la cabinetul premierului Emil Boc, a anunţat, la Palatul Victoria, fostul vicepremier Dan Nica, afirmând că responsabilitatea crizei politice revine integral PDL.

PSD deţine în Guvern portofoliile Educaţiei, Sănătăţii, Afacerilor Externe, Muncii, Agriculturii, Relaţiei cu Parlamentul, Întreprinderilor Mici şi Mijlocii, Internelor şi Mediului.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bazac: Trebuie să demisioneze secretarii de stat, consilierii, preşedintele CNAS.
 Vizualizări articol: 493 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bazac: Trebuie să demisioneze secretarii de stat, consilierii, preşedintele CNAS0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei