Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 24 aug 2009 - Anul XIV, nr. 197 (4183)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Flutur: PDL îi cere lui Boc să verifice implicarea politicului în problemele MAI, în cazul Caracal

Luni, 24 August 2009 (16:34:34)

Vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a declarat, luni, după şedinţa BPN, că formaţiunea i-a solicitat premierului Emil Boc să verifice situaţia în care politicul se implică în probleme ale MAI şi a Poliţiei, pornind de la cazul de la Caracal.

Flutur a precizat că PDL este îngrijorat de implicarea unor oameni politici din PSD în această problemă care a fost relatată în ultimele zile de mas-media.

"Ne referim la politicieni, şi PDL este îngrijorat de starea infracţională şi conflictele care apar tot mai frecvent în ultima perioadă. De aceea, premierului Emil Boc i s-a cerut să verifice acest lucru şi să stabilescă vinovăţii", a spus Flutur.

Vicepreşedintele PSD Ion Toma, seantor de Olt, a declarat, luni, că nu are nicio legătură cu scandalul care a avut loc, la sfârşitul săptămânii trecute, la Caracal şi a afirmat că, dacă acuzele primarului localităţii se dovedesc adevărate, va demisiona.

"Acuzele pot să vină din partea oricui şi mai ales pot să vină şi din partea unui coleg de partid. (...) Am făcut o promisiune că, atât timp cât se va produce o dovadă faţă de ceea ce afirmă (primarul din Caracal – n.r.), sigur că îmi dau demisia, eu, Toma", a afirmat senatorul PSD, referindu-se la faptul că primarul oraşului Caracal, Gheorghe Anghel (PSD), a acuzat că, la originea incidentelor din oraş s-ar afla colegi de-ai săi de partid, care au interese economice şi politice.

El nu a precizat dacă ar urma să îşi dea demisia din funcţiile deţinute în PSD sau din Senat.

"Este regretabil că primarul de acolo vine cu o componentă politică când nu îşi avea rostul, care nu are nimic cu ceea ce se întâmplă de şapte ani de zile în Caracal, nişte scandaluri negestionate şi care acum ies mai repede la suprafaţă decât altă dată", a mai afirmat Toma.

Poliţiştii din Caracal, judeţul Olt, au tras mai multe focuri de armă, sâmbătă seară, pentru a aplana un conflict izbucnit între un grup de romi şi un om de afaceri din municipiu, Remus Rădoi, în urma căruia un bărbat a ajuns la spital, împuşcat în zona costală.

Remus Rădoi susţine că se afla în maşina sa, pe strada Traian, când, la un moment dat, din sens opus a venit un autoturism care i-a acroşat autovehiculul. În acel moment, din autoturism ar fi ieşit mai multe persoane care aveau bâte şi care ar fi încercat să-l agreseze pe omul de afaceri. Rădoi a spus că de teamă a luat un pistol cu bile, cu care a tras spre zona în care se aflau agresorii, rănindu-l pe unul dintre ei.

La faţa locului, au ajuns mai mulţi poliţişti şi jandarmi care, pentru a aplana scandalul, au tras şase focuri de armă în aer. Bărbatul împuşcat a ajuns la Spitalul Municipal din Caracal, fiind în afara oricărui pericol.

Un număr de 11 persoane implicate în scandalul de sâmbătă seară au fost date în urmărire de către poliţişti pentru că se sustrag cercetărilor. Până în prezent, cinci persoane au fost reţinute în acesta caz.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur: PDL îi cere lui Boc să verifice implicarea politicului în problemele MAI, în cazul Caracal.
 Vizualizări articol: 524 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur: PDL îi cere lui Boc să verifice implicarea politicului în problemele MAI, în cazul Caracal0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei