Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 24 aug 2009 - Anul XIV, nr. 197 (4183)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

De la o rovinietă

Poliţist implicat într-un scandal, la o staţie peco din Iţcani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Şeful postului de poliţie al comunei Ipoteşti, agentul şef principal Radu Cornea, a fost implicat, vineri seară, într-un scandal la o staţie peco din Iţcani (n.r.-Petrom), din cauza unei roviniete pe care, susţine o casieră, omul legii nu a vrut să o plătească.
A solicitat, iniţial –susţin cei de la staţia peco – o rovinietă pe o lună, iar apoi, când să plătească, a spus că s-a răzgândit şi că vrea una pe o săptămână, iar răspunsul casierei, cum că nu poate să anuleze rovinieta, şi că trebuie să o plătească, l-a enervat pe şeful de post, care a început să facă scandal.
De cealaltă parte, poliţistul spune că i-a solicitat casierei respective o rovinietă pe o săptămână şi, după ce i-a lăsat actele maşinii, s-a dus să mute maşina de la pompa de alimentare într-o laterală a staţiei peco.
La întoarcere, a observat că rovinieta era pe o lună, şi nu pe o săptămână, aşa cum solicitase, motiv pentru care a refuzat să o plătească, cerând anularea rovinietei şi eliberarea alteia pe termenul cerut iniţial.
Casiera de la staţie peco i-a spus poliţistului, îmbrăcat în uniformă de serviciu, că nu poate anula rovinieta, pentru că a înregistrat-o deja în baza de date, şi că obligatoriu trebuie să o plătească.
Şeful de post de la Ipoteşti explică că i-a spus casieriţei că nu poate plăti un produs pe care nu l-a solicitat, iar, când a dat să plece, femeia s-a pus în faţa maşinii, spunându-i să stea pe loc, solicitând intervenţia agenţilor firmei care asigură paza la staţia peco.
Casiera respectivă a sunat şi la 112, cerând şi sprijinul unui echipaj de poliţie.
„Am aşteptat să ajungă atât agenţii de pază, cât şi echipajul de poliţie, le-am explicat situaţia.... Am fost cât se poate de civilizat. Nu am făcut nici o clipă abuz de calitatea şi funcţia pe care o am. Chiar nu se putea anula acea rovinietă?!”, ne-a mărturisit, ieri, poliţistul, care, până la urmă, a achitat integral rovinieta pentru o lună.
„Puneţi-vă în situaţia mea... Am plătit, deşi ştiam că aveam dreptate, dar nu am mai vrut balamuc”, completează Radu Cornea.

 

„Eu, să fi fost în locul lui, sunam la Protecţia Consumatorului”

Scandalul a ajuns şi la urechile conducerii Poliţiei municipiului Suceava.
Adjunctul şefului poliţiei sucevene, Mihai Roman, ne-a declarat, ieri, că a dispus verificări în acest caz şi că, în cursul zilei de astăzi, va fi audiată casiera care a sunat la 112.
„Nu e nici o faptă penală aici. Dacă vom stabili că poliţistul a avut o atitudine necorespunzătoare, atunci riscă să fie sancţionat disciplinar. Dacă e cum a spus el (n.r.-şeful de post), atunci ar fi trebuit să sune la Protecţia Consumatorului. Eu aşa aş fi procedat”, a explicat Mihai Roman.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poliţist implicat într-un scandal, la o staţie peco din Iţcani.
 Vizualizări articol: 4960 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 6 voturi
Poliţist implicat într-un scandal, la o staţie peco din Iţcani4.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Servicii de tot ra_hatul trimis de
(24 aug 2009, 13:20:52
Adevarul, numai D-zeu il stie!

Probabil i s-a parut vanzatoarei ca o ia la misto cu o rovigneta de 1 saptamana si i-a incasat una de 1 luna! Oricum nu era o suma foarte mare de bani, dar politzaiul e politzai, nu a vrut sa plateasca. Avea si el dreptate. Oricum toate serviciile oferite de magazine, benzinarii, restaurante, hoteluri sunt de toata jena.
2.   De tot rasul trimis de
(24 aug 2009, 14:03:22
Nu o sa stim niciodata daca este adevarat sau nu problema semnalata de casiera, dar adevarul ca este imposibil sa avem taxa in benzina si apoi si rovinieta . Pana la urma acesti politiceni nu vad ce drumuri avem? Maine o sa ceara bani pentru orice bazaconie mai viseaza marinarul. Chiar nu inteleg unde este pancarda de la iesire din oras , pe care scria " Aici sunt banii dvs." Bani si bani , si pentru ce ?

In concluzie si demnitarii ne fac popor de hoti, deodata ce acel actibild nu poate fi anulat. Asa ca trebuie intai sa-i prindem pe ei cei de sus , cum fura, si apoi sa ne lase sa traim in liniste si sa putem convetui. Sunt sigur ca in situatia anularii acelei rovinete nu mai exista nici un necaz sau scandal. Singurii vinovati sunt cei ce au facut aceste norme ale legii
3.   Secolul XXI trimis de
(24 aug 2009, 23:42:03
SA ZICEM CA ERAM EU ACOLO NU UN POLITAI SI COMANDAM O ROVINIETA PE O LUNA SAU UN AN SI INTRE TIMP IMI DADEAM SEAMA CA NU AM BANI SUFICIENI SAU DELOC LA MINE ( I-AM UITAT ACASA) CE TREBUIA SA FAC ? SA RAMAN AMANET IN BENZINARIE ? SANTEM IN SECOLUL XXI , NU MAI ESTE O PROBLEMA ANULAREA UNEI BANALE CHITANTE SAU ROVINIETE .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei