Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 14 iul 2009 - Anul XIV, nr. 162 (4148)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Senatorul PDL Luminţa Sorina Plăcintă, succesor al lui Ridzi la MTS

Marţi, 14 Iulie 2009 (18:21:08)

Senatorul PDL de Vrancea Luminiţa Sorina Plăcintă a fost nominalizată de premierul Emil Boc pentru postul de ministru al Tineretului şi Sportului, după ce Monica Iacob Ridzi a demisionat din funcţie.

Propunerea de nominalizare a fost transmisă preşedintelui Traian Băsescu.

Surse oficiale au declarat agenţiei MEDIAFAX că Emil Boc s-a întâlnit cu Luminiţa Sorina Plăcintă la Palatul Victoria, la scurt timp după ce Ridzi şi-a depus demisia la cabinetul premierului.

"A fost o scurtă discuţie în care premierul i-a propus senatoarei PDL funcţia de ministru, iar aceasta a acceptat. Discuţia a avut loc înainte ca Ridzi să îşi anunţe oficial demisia în conferinţă de presă", au afirmat sursele citate.

Potrivit biografiei postate pe site-ul Senatului, noul ministru al Tineretului şi Sportului a absolvit Facultatea de Tehnologie şi Chimie Textilă Iaşi, în 1989, precum şi Facultatea de Drept de la Universitatea "Dunărea de Jos''din Galaţi.

Plăcintă a lucrat, în perioada 1989-1993, ca inginer la Filatura de lână pieptănată Focsani, în 1993-1994 a fost asistent manager la SC ARUSCO IMPEX SRL Bucuresti. Între 1994 şi 2008 a fost acţionar administrator la SC Sorste. De asemenea, mai are înscris în CV "PCA SC MILCOFIL SA: 1997-2008". De asemenea, între 2005 şi 2008 a deţinut postul de administrator, director general SC ARTIFEX SRL.

Ministrul Tineretului şi Sportului, Monica Iacob Ridzi, a anunţat, marţi, că îşi dă demisia, după aproape şapte luni de la instalarea în funcţie, spunând că nu vrea să afecteze imaginea Guvernului şi a partidului şi că Alianţa PSD-PNL vrea să menţină subiectul pe agenda publică.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Senatorul PDL Luminţa Sorina Plăcintă, succesor al lui Ridzi la MTS.
 Vizualizări articol: 684 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Senatorul PDL Luminţa Sorina Plăcintă, succesor al lui Ridzi la MTS0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei