Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 iun 2009 - Anul XIV, nr. 127 (4113)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Antonescu: Mă interesează ca această ţară să aibă, după 20 de ani, un "preşedinte necomunist"

Miercuri, 3 Iunie 2009 (15:17:48)

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, la Alba Iulia, că nu este interesat cu cine ar putea ajunge în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, ci este interesat mai degrabă ca România să aibă, după 20 de ani, "un preşedinte necomunist", transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Pe mine nu mă interesează cu cine intru în turul al doilea, pe mine mă interesează ca această ţară, după 20 de ani, să aibă un alt preşedinte decât cei de tranziţie, să aibă un preşedinte, în fine, necomunist şi să aibă un preşedinte care să înţeleagă că este în slujba românilor, a tuturor românilor pe care îi reprezintă şi pe care trebuie să-i servească", a spus Crin Antonescu.

Întrebat dacă Traian Băsescu ar putea fi învins la alegerile prezidenţiale, Antonescu a spus că "este deasupra oricărei îndoieli că poate fi bătut", iar acest lucru ar fi indicat şi de sondajele de opinie.

Liderul PNL a spus că "este foarte clar", din toate sondajele, faptul că Traian Băsescu "a luat-o la vale" şi că foarte mulţi sunt dispuşi la o schimbare şi caută o variantă.

"Nu este sută la sută sigur că se va întâmpla aşa, pentru că, de la această aşteptare a oamenilor pentru altceva decât Traian Băsescu, decât modelul şi persoana Traian Băsescu, până la un alt preşedinte, e o distanţă lungă şi asta ţine şi de cei care candidează şi de partidele care îi susţin şi de mulţi alţi factori", a spus Antonescu.

Liderul PNL, Crin Antonescu, s-a aflat, miercuri, în judeţul Alba, pentru a se întâlni cu alegătorii din Sebeş şi Cugir, cu liderii locali ai PNL, cu primarii partidului şi a vizitat două societăţi comerciale.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Antonescu: Mă interesează ca această ţară să aibă, după 20 de ani, un \"preşedinte necomunist\".
 Vizualizări articol: 536 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Antonescu: Mă interesează ca această ţară să aibă, după 20 de ani, un \"preşedinte necomunist\"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei