Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 iun 2009 - Anul XIV, nr. 127 (4113)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Acţiune

Sute de amenzi şi 12 dosare penale, după un control pe linie economică

Miercuri, 3 Iunie 2009 (17:16:22)

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava a organizat o amplă acţiune de control pe linie economică, pe parcursul celor cinci zile de verificări oamenii legii aplicând sute de amenzi şi întocmind 12 dosare penale. Acţionând de vineri, 29 mai, şi până marţi, 2 iunie, în principal pentru a depista comercianţii care vând marfă fără acte, oamenii legii mobilizaţi la nivelul întregului judeţ au participat la două razii în pieţe şi la 1.265 de controale punctuale, la diferiţi agenţi economici.
Poliţiştii au aplicat nu mai puţin de 278 de amenzi pe linie economico-financiară, confiscând ţigări, băuturi alcoolice, cafea, textile, electronice şi material lemnos în valoare de 30.761 de lei. Aceste mărfuri au fost confiscate pentru că nu erau însoţite de documente care să le ateste provenienţa, agenţii economici care le deţineau primind amenzi usturătoare, care totalizează suma de 111.220 de lei (peste 1,1 miliarde de lei vechi).
În cadrul controalelor, echipajele de poliţie au acţionat în trafic, căutând eventuale transporturi ilegale de mărfuri dar acţionând şi pe linie rutieră. Astfel au fost aplicate alte 497 de amenzi, în valoare de 82.000 de lei, majoritatea pentru abateri de la legislaţia rutieră şi câteva pentru persoane care au deranjat ordinea şi liniştea publică.
În ceea ce priveşte dosarele penale, trei au fost întocmite pentru infracţiuni economice, restul vizând abateri de la legislaţia rutieră.
„Aceste acţiuni punctuale ale poliţiei vor fi organizate şi în perioada următoare, atât independent, cât şi în cooperare cu alte structuri sau instituţii cu atribuţiuni în domeniu”, a declarat inspectorul Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sute de amenzi şi 12 dosare penale, după un control pe linie economică .
 Vizualizări articol: 889 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sute de amenzi şi 12 dosare penale, după un control pe linie economică0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei