Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 mai 2009 - Anul XIV, nr. 113 (4099)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Geoană: Băsescu face giumbuşlucuri privind propria candidatură, ca să se bage în seamă

Luni, 18 Mai 2009 (15:25:50)
Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a apreciat, luni, după şedinţa BPN, că declaraţia şefului statului, Traian Băsescu, potrivit căreia s-ar putea să nu mai candideze la funcţia supremă în stat dacă nu rezolvă problema crizei, reprezintă un "giumbuşluc", făcut ca "să se bage în seamă".

Solicitat să comenteze declaraţia preşedintelui Traian Băsescu, făcută duminică seară, într-o emisiune televizată, potrivit căreia s-ar putea să nu candideze dacă nu va rezolva problema crizei, Geoană a răspuns: "Şi dumneavostră zâmbiţi când auziţi...Astea sunt giumbuşlucuri, ca să se bage în seamă!".

Preşedintele Băsescu a declarat, duminică, la Realitatea TV, că nu a luat o decizie privind candidatura la un nou mandat şi că el nu îi are adversari nici pe Mircea Geoană, nici pe Crin Antonescu, ci criza economică, iar decizia va fi luată în funcţie de derapajul acesteia, şomaj de peste 10% .

"Aşa cum am mai spus, nu am luat o decizie dacă voi candida sau nu. Nu am adversar nici pe Geoană, nici pe Crin Antonescu, adversarul meu e criza", a afirmat Băsescu, întrebat în legătură informaţiile din documentul atribuit Ambasadei Austriei, potrivit căruia la întâlnirea cu ambasadorii statelor UE acreditaţi la Bucureşti ar fi spus că va lua o decizie privind candidatura sa la prezidenţiale abia în septembrie, în funcţie de efectele crizei economice, iar Emil Boc este pregătit drept candidat de rezervă al PDL.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Geoană: Băsescu face giumbuşlucuri privind propria candidatură, ca să se bage în seamă.
 Vizualizări articol: 424 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Geoană: Băsescu face giumbuşlucuri privind propria candidatură, ca să se bage în seamă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei