Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 apr 2009 - Anul XIV, nr. 83 (4069)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ministrul Sănătăţii, Ioan Bazac şi soţia acestuia, citaţi ca martori într-un proces din Italia

Vineri, 10 Aprilie 2009 (19:15:52)
Ministrul Sănătăţii Ioan Bazac şi soţia acestuia, Camelia, sunt citaţi pentru a fi audiaţi într-un proces de pe rolul Tribunalului Cantu, în care compania Ferrari cere daune morale de 50 de mii de euro de la firmă de mobilier, cercetată pentru insolvenţă frauduloasă, potrivit Corriere di Como.

Procesul a început joi la Tribunalul Cantu, în care firma de mobilier este acuzată de insolvenţă frauduloasă.

Conform procurorului Giulia Pantano, nu s-ar fi emis un acord de furnizare de mobilier, în valoare de peste 22 de milioane de euro, comandat pentru showroom-ul Ferrari de la Bucureşti, bunurile fiind plătite de echipa Cavallino Rampante în două tranşe, una în 16 noiembrie şi alta în 19 noiembrie 2007. Mobilierul nu a ajuns la destinaţie. Nici măcar în ziua în care showroom-ul a fost înaugurat de preşedintele Luca Cordero di Montezemolo.

Urmărirea penală împotriva societăţii a fost începută la plângerea lui Pierpaolo Livio, consilier juridic la Red Force Real Estate Inc, care a dus, de fapt, brandul Ferrari în România.

Red Force s-a constituit parte civilă în proces şi cere, în afară de restituirea valorii mobilierului plătit şi niciodată livrat şi 50 de mii de euro daune de imagine.

Firma de mobilier acuzată nu s-a prezentat la primul termen al procesului. Instanţa a respins toate excepţiile ridicate din partea apărării, urmând ca dezbaterile să fie reluate în 13 octombrie 2009, când vor fi citaţi ca martori, ministrul Sănătăţii, Ioan Bazac, şi soţia sa, Camelia, respectiv proprietarul şi CEO al Forza Rossa.

Compania Forza Rossa a fost înfiinţată în aprilie 2007. Firma este deţinută de Ion Bazac, cu 47,5% din acţiuni, de Camelia Bazac, cu 5% din titluri, şi de Central European Finance (Cefin) din Luxemburg care are 47,5% din acţiuni.

După numirea la conducerea ministerului Sănătăţii, Bazac şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al Forza Rossa, locul lui fiind preluat de Stefano Albarosa, care este şi director executiv al Cefin Holding.

În 2008, activităţile de service şi de întreţinere pentru automobile au generat 60% din cifra de afaceri a reprezentantului Ferrari, iar restul de 40% a fost contribuţia vânzărilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ministrul Sănătăţii, Ioan Bazac şi soţia acestuia, citaţi ca martori într-un proces din Italia.
 Vizualizări articol: 559 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ministrul Sănătăţii, Ioan Bazac şi soţia acestuia, citaţi ca martori într-un proces din Italia0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei