Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 22 dec 2008 - Anul XIII, nr. 300 (3981)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tăriceanu: Noi nu putem crede că acest Guvern reprezintă cea mai bună soluţie pentru România

Luni, 22 Decembrie 2008 (18:26:44)
Preşedintele PNL, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, luni, că, deşi audierile de sâmbătă au arătat că Guvernul PSD-PDL are şanse să fie învestit, liberalii nu cred că acest Executiv este cea mai bună soluţie pentru România.

"Audierile de sâmbătă au arătat că sunt mari şanse ca viitorul guvern să fie învestit astăzi. Din păcate noi nu putem crede că el reprezintă cea mai bună soluţie pentru România, sunt prea multe verigi lipsă, prea multe puncte slabe, prea multe domenii pentru care ni se arată o clară lipsă de pregătire politică şi administrativă. Un adevărat diletantism. Guvernul este prea lipsit de coeziune politcă, prevedem un drum plin de eşecuri pentru acest guvern, de aceea ne adresăm acum opiniei publice, îi cerem, să fie alături de PNL, pentru a veghea ca viitoarele eşecuri ale guv PDL-PSD să nu fie şi ale României", a susţinut Călin Popescu Tăriceanu.

Liderul PNL a spus că audierile au arătat că miniştrii propuşi au "lipsuri destul de mari".

"Ne întrebăm cu toşii dacă acesta este Guvernul de care are nevoie România, din punct de vedere politic este imoral, din punct de vedere al programului de guvernare lasă mult, mult de dorit.Oare au fost aleşi cei mai buni oameni. Majoritatea de fier a votat toţi miniştrii propuşi de partidele politice, dar audierile au arătat lipsuri destul de mari la cei audiaţi sigur, au fost şi momente vesele", a spus Tăriceanu.

El a ţinut să spună o poveste privind "oficializarea sfintei taine a căsătoriei PDL-PSD".

"Am fost invitaţi să ne adunăm astăzi, aici, pentru a sărbători sfânta taină a căsătoriei dintre PDL şi PSD. Aşa cum se întâmplă în astfel de situaţii festive. simt să se aşteaptă de la mine un fel de toast. Din păcate, aşa cum s-a întâmplat mai mereu în istorie atunci când s-au realizat astfel de căsătorii din interes politic, fericirea mirilor a ajuns pe ultimul plan, şi cred că aşa s-a întâmplat şi acum. Tatăl băiatului, care văd că nu a ajuns aici, a negociat tutorii fetei, cu baronii locali şi a trecut defectele evidente ale miresei şi ale tutorilor ei", a spus Tăriceanu, lăsând să se înţeleagă că mirele este PDL, tatăl mirelui şeful staului, iar mireasa PSD-ul", a spus Tăriceanu.

El a subliniat că întruneşte "sentimente de regret pentru mire" care la o vârstă tânără este forţat să se căsătorească cu "o soţie prea trecută prin viaţă".

"Oricum, casă de piatră! Astăzi s-a spulberat un mit şi anume acela al partidului de dreapta", a apreciat Tăriceanu, menţionând că l-a auzit de prea multe pe Boc spunând cuvântul "stat" decât "investiţii".

Liderul PNL a ţinut să aprecieze că data nunţii "e cam rău aleasă", propunând alte date precum "un 20 mai ,14-15 iunie ori 30 decembrie -instaurarea Republicii populare române".

"Măştile au fost date jos şi în faţa noastră apare un guvern format din PSD şi PDL", a adăugat Tăriceanu, care a constatat că "aşa-zişii rivali politici s-au împăcat", iar "jurămintele" că nu vor colabora "au fost uitate".

El a precizat că sintagma "monstruasa coaliţie" atribuită PD-L-PSD de către presă este corectă şi că "va face carieră".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tăriceanu: Noi nu putem crede că acest Guvern reprezintă cea mai bună soluţie pentru România.
 Vizualizări articol: 449 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tăriceanu: Noi nu putem crede că acest Guvern reprezintă cea mai bună soluţie pentru România0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei