Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 22 dec 2008 - Anul XIII, nr. 300 (3981)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Panouri la mesele din sala de consiliu, la Iaşi, după ce un consilier s-a plâns că vede picioarele colegelor

Luni, 22 Decembrie 2008 (19:17:28)
Conducerea primăriei Iaşi a montat panouri care acoperă spaţiul liber de sub mesele din sala de Consiliu Local (CL), după ce consilierul PDL Gabriel Surdu a cerut la ultima şedinţă schimbarea mobilierului, motivând că este jenat să privească în faţă întrucât vede picioarele colegelor din consiliu.

Panourile au fost montate pe întreaga lungime a meselor din Sala Mare a Primăriei, unde se ţin şedinţele de Consiliu Local, astfel încât picioarele consilierilor locali nu mai pot fi văzute de către colegii care stau pe partea opusă, mesele fiind aşezate faţă în faţă la o distanţă de câţiva metri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Consilierul PDL Gabriel Surdu a declarat că apreciază reacţia promptă a reprezntanţilor Primăriei, însă consideră că panourile respective îi deranjează la picioare pe consilieri.

"Este un lucru bun, este un pas înainte. Dar tot nu e bine cum au făcut ei, pentru că aceste panouri îi încurcă la picioare pe unii dintre consilieri. Aştept, de asemenea, să apară şi mai multe microfoane în sală ca să nu mai pierdem timpul în cadrul şedinţelor căutând şi cerând microfoane", a declarat Gabriel Surdu, la sfârşitul şedinţei de luni a Consiliului Local.

La începutul lunii noiembrie, consilierul ieşean Gabriel Surdu, membru PDL, a cerut în cadrul şedinţei de CL schimbarea mobilierului din Sala Mare a Primăriei, motivând că este jenat să privească în faţă întrucât vede picioarele colegelor din Consiliul Local.

Tot atunci, el a solicitat schimbarea instalaţiei de sonorizare, care să asigure câte un microfon fiecărui consilier local, motivând că în sală există doar câteva microfoane, care sunt purtate din mână în mână atunci când un reprezentant al Consiliului vrea să ia cuvântul.

"Solicit să fie schimbat mobilierul din această sală. Este jenant că trebuie să mă uit mereu în altă parte, având în vedere că sunt şi doamne la şedinţă, în faţa mea", a spus Surdu în plenul şedinţei de Cl din luna noiembrie.

În timpul întrunirilor CL, la masa situată la câţiva metri de masa consilierului Gabriel Surdu se află consilierele locale Laura Balanovici (PDL) şi Petra Carp, iar în lateral sunt plasate Aneta Manolache (PSD) şi Camelia Gavrila (PNL).

Propunerea consilierului PDL a stârnit hohote de râs în sală, inclusiv primarul Gheorghe Nichita amuzându-se pe seama propunerii lui Surdu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Panouri la mesele din sala de consiliu, la Iaşi, după ce un consilier s-a plâns că vede picioarele colegelor.
 Vizualizări articol: 687 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Panouri la mesele din sala de consiliu, la Iaşi, după ce un consilier s-a plâns că vede picioarele colegelor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei