Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 nov 2008 - Anul XIII, nr. 260 (3941)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti: Investiţia Ford va atrage ca un magnet investitorii străini

Marţi, 4 Noiembrie 2008 (19:42:41)
Ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti, Robin Barnett, a declarat, marţi seară, la Craiova, după o întâlnire cu autorităţile doljene, că investiţia Ford va atrage ca un magnet investitorii străini, reprezentând un avantaj pentru zona Olteniei, transmite corespondentul MEDIAFAX

"Când am fost aici, aproximativ acum un an, am spus că investiţia din partea Fordului va reprezenta un magnet pentru investitorii străini, inclusiv din Marea Britanie aici, în această regiune. Acum sunt în continuare convins că sosirea Ford va fi în beneficiu mare pentru această zonă", a declarat Robin Barnett.

Ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti s-a întâlnit, marţi, şi cu reprezentanţii companiei Ford, el apreciind că privatizarea uzinei de la Craiova de către Ford reprezintă un atu pentru zona Olteniei.

"Am avut o întâlnire privată cu Ford. Cred că Ford este un bussines foarte recunoscut cu o reputaţie globală. După mine, este un atu pentru Criaova pentru că este greu pentru investitorii din toată lumea să ia o decizie unde în România, în Slovacia sau în Marea Britanie este cel mai bun loc pentru o investiţie. Şi România şi Marea Britanie sunt ţări mari, ori faptul că Ford a ales Craiova va fi un semn clar pentru alţi investitori", a declarat Robin Barnett.

El consideră că experienţa producătorilor britanici în domeniul componentelor auto va aduce aproape de Craiova firme specializate din Marea Britanie. Barnett apreciază că interesul investitorilor britanici pentru zona Craiovei şi a Doljului se va simţi "direct".

"Sunt aici pentru a ajuta oamenii de afaceri din Marea Britanie. Sunt oportunităţi foarte bune pentru oameni de afaceri şi este foarte clar că vom face eforturi cu echipa din ambasadă pentru a explica oportunităţile care sunt aici, la Craiova. Sper că pe curând veţi vedea o creştere de interes direct aici, la Craiova şi în Dolj, din partea investitorilor specifici", a mai spus Barnett.

Preşedintele CJ Dolj, Ion Prioteasa, a afirmat, marţi seară, după întâlnirea cu ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti, Robin Barnett, că au fost abordate subiecte legate de posibilităţile pe care oamenii de afaceri le au pentru a investi în zona Olteniei.

"Astă seară (marţi - n. r.), am discutat despre posibilităţile de investiţie în judeţul Dolj, despre partea de industrie, de partea de agricultură şi am vorbit despre ceea ce credem noi că vor însemna anii viitori când credem că va fi o dezvoltare fără precedent a acestei zone. O dezvoltare de 18-19 ani aşteptată", a spus Prioteasa.

Ford a preluat în luna martie 72,4% din acţiunile Automobile Craiova, printr-o tranzacţie în valoare de 57 de milioane de euro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti: Investiţia Ford va atrage ca un magnet investitorii străini.
 Vizualizări articol: 431 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti: Investiţia Ford va atrage ca un magnet investitorii străini0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei