Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 nov 2008 - Anul XIII, nr. 260 (3941)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Sorin AVRAM

Sorin AVRAM


Dear Mr. Candidat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

A început campania electorală oficială, luându-i locul cu mai multe afişe, declaraţii şi promisiuni campaniei electorale neoficiale al cărei campion absolut a fost senatorul PNL de Siret, Tiberiu Prodan.

Domnul Prodan a furat startul electoral în urmă cu o lună de zile, dar nimeni nu i-a putut face nimic acestui hoţ electoral dovedit din cauza lacunelor legislative existente din pricina senatorilor şi a deputaţilor. După startul furat al lui Tiberiu Prodan şi startul în forţă al celorlalţi competitori politici din zonă se întrevede o campanile electorală al dracului de dură.

Totuşi, după umila mea părere de privitor al scenei politice cred, sau mai bine zis îmi place să cred, că vremea injuriilor, a privirilor încruntate şi a vopsirii cerului gurii cu negru a trecut. Mai sunt unii votanţi care-s înnebuniţi după circ şi după păruială, însă, cred, sau mai bine zis îmi place să cred, că electoratul mai vrea să vadă şi feţe luminoase, şi zâmbete uitate măcar cale de 5 secunde în colţul gurii, şi discuţii relaxate. Pentru că, la urma-urmei, politicienii sunt şi ei oameni care au bucurii şi necazuri, şi care pot să trăiască emoţii.

Bine, politicienii sunt şi bandiţi, escroci, manglitori, profitori, cerşetori, linguşitori şi ce mai vreţi dumneavoastră. Adică, politicienii sunt şi ei ca majoritatea populaţiei, diferenţa între un politician cocoţat pe un scaun şi omul simplu de la picioarele scaunului care se uită cu binoclul în sus fiind aceea că primul are posibilitatea să demonstreze cât de om sau de neom este, pe când cel de-al doilea nu are această ocazie.

Şi din discuţiile relaxate, lipsite de huo, tio, băi bandiţilor, noi suntem corecţi, dar ceilalţi sunt nişte bandiţi, etc., deci cred că şi dintr-un dialog elegant, dintr-o campanie electorală mai spălată, electoratul poate să-şi tragă concluziile de care are nevoie pentru a se putea prezenta la urne.

Înainte să se avânte în discursuri şi să răspundă întrebărilor sosite din public sau atacurilor venite din partea adversarilor politici, doamnele şi domnii candidaţi ar trebui să se gândească la faptul că suntem în anul 2008. Apoi, din decenţă, ar trebui să se gândească la cei care n-au ce pune pe masă sau în sobă, la bătrânii lipsiţi de ajutor, la copiii supradotaţi care stau şi se uită la supradotarea lor până când aceasta se consumă inutil, la comunele fără canalizare şi la cătunele fără lumină. Mai apoi, candidaţii ar trebui să se uite în oglindă pentru a vedea la câte promisiuni văzduhiste rezistă obrazul lor înainte de a crăpa.

Mai am o propunere, chiar dacă aceasta ar părea la prima vizionare deplasată. Propunerea mea se numeşte: Pink – Dear Mr. President Live - I'm Not Dead Tour. Pe youtube. Pe săptămâna viitoare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dear Mr. Candidat.
 Vizualizări articol: 3428 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.22/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.2 din 9 voturi
Dear Mr. Candidat3.259

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bravos! trimis de
( 5 nov 2008, 21:19:51
felicitari pentru modul elegant in care le-ai dat peste nas celor doi profitori, cunoscuti si sub numele de "vedetele postului", asa cum ovidiu rusr chiar scria in unele chestii trimise la ziar, cand anunta concertele de Anul Nou: "spectacolul va fi prezentat de vedetele A1, ancuta si ovidiu r."... bine ca le-au murit laudatorii!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte editoriale semnate de:
Tiberiu AVRAM
Tiberiu AVRAM
Sandrinio NEAGU
Sandrinio NEAGU
Adrian BOTEZATU
Adrian BOTEZATU
Sorin AVRAM
Sorin AVRAM
Lucian AVRAMESCU
Lucian AVRAMESCU
Ion CRISTOIU
Ion CRISTOIU
Adrian CIOROIANU
Adrian CIOROIANU
Cristian GHINEA
Cristian GHINEA
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Robert TURCESCU
Robert TURCESCU
Ioan T. MORAR
Ioan T. MORAR
Dan APOSTOL
Dan APOSTOL
Angela FURTUNĂ
Angela FURTUNĂ
Mircea VASILESCU
Mircea VASILESCU
Alex Leo ŞERBAN
Alex Leo ŞERBAN
Pavel LUCESCU
Pavel LUCESCU
Ion DRĂGUŞANUL
Ion DRĂGUŞANUL

 

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei