Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 nov 2008 - Anul XIII, nr. 260 (3941)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Campanie

Liberalii suceveni şi-au lansat candidaţii pentru alegerile parlamentare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
PNL Suceava şi-a prezentat ieri alegătorilor suceveni candidaţii la alegerile parlamentare din data de 30 noiembrie 2008. Evenimentul a avut loc în sala mare a Casei de Cultură Suceava, unde sute de membri şi simpatizanţi ai PNL au venit să-şi susţină candidaţii pentru un mandat de deputat sau senator, „înarmaţi” cu bannere şi pancarte de pe care se puteau citi sloganurile acestora.

Cel care a dat startul lansării candidaţilor PNL Suceava a fost primarul din Gura Humorului, Marius Ursaciuc, care încă de la începutul discursului său a subliniat că la alegerile locale a fost ales de peste 83% dintre alegătorii din oraşul său şi că este hotărât să facă tot ce îi stă în putinţă pentru victoria liberalilor.

„Sunt aici alături de dumneavoastră mult mai sănătos decât îşi doresc unii. Dar şi mult mai hotărât să fac tot ce îmi stă în putinţă pentru victoria liberalilor”, a spus Ursaciuc.

El a arătat că toţi cei 14 candidaţi ai PNL Suceava sunt persoane care „au făcut legământ cu onoarea şi cu cinstea”, calificându-i drept cei mai îndreptăţiţi să ocupe mandatele de parlamentar.

„Suntem aici pentru că nu suntem ca acei oameni care folosesc minciuna, teroarea şi frica pentru a ajunge în Parlament. Pentru că vrem să avem voie să avem altă părere decât a altora, fără să ne fie frică. Suntem aici să trimitem oamenii cei mai buni în Parlament. Şi din fericire pentru noi, aceştia sunt în PNL”.

 

„Unii gândesc altfel, noi gândim la fel ca voi”

Mesajele candidaţilor liberali la parlamentare au fost mobilizatoare pentru membrii şi simpatizanţii PNL Suceava, fiecare dintre ei prezentându-şi proiectele şi încercând să arate că acestea sunt mai eficiente decât ale contracandidaţilor.

Candidatul pentru un mandat de deputat în colegiul Suceava 1, Alexandru Băişanu, a precizat că municipiul reşedinţă de judeţ trebuie să fie câştigat de PNL, şi că personal a pregătit un pachet de legi pentru dezvoltarea acestei zone, dar şi a întregului judeţ.

„Istoria Sucevei, de astăzi şi de mâine, va fi desăvârşită tot de PNL”, a spus Băişanu, care a adăugat că deja există simpatizanţi ai PSD şi PD-L care nu vor vota aceste formaţiuni politice şi care vor acorda votul PNL.

„Aud că unii care se dau în acelaşi timp şi democraţi, şi socialişti şi liberali gândesc altfel. Este adevărat. Ei gândesc altfel, însă noi gândim la fel ca voi”, a mai declarat Băişanu.

La rândul său, candidatul la Camera Deputaţilor în colegiul Gura Humorului – Câmpulung Moldovenesc, Philip Rozopol, a precizat că „vă chem să făurim o Bucovină mândră şi prosperă. O Bucovină a bucovinenilor, care să devină un important motor economic al României”

Cezar Ioja, candidat pentru un mandat de deputat în colegiul Vatra Dornei, a spus că alegătorii din zona de munte trebuie să aibă un reprezentant care va munci doar pentru ei.

„Personal sunt nemulţumit de activitatea pe care actualii parlamentari de la PD-L şi PSD au depus-o în aceşti patru ani, şi-au rezolvat problemele lor, dar au uitat de noi, de cei mulţi”, a spus Ioja.

 

„PSD, o flaşnetă. PD-L, maneaua politicii româneşti”

Candidatul pentru un mandat de senator în colegiul de munte, Valică Gorea, a precizat că liberalii sunt cei care pot asigura dezvoltarea României şi în următorii patru ani, „şi care pot să facă din România a şaptea putere a Europei”.

Brînduşel Nichitean, candidat în colegiul de deputaţi Suceava (Burdujeni), a arătat că liberalii pot să câştige alegerile, precizând că „deoarece sloganul meu este 'pentru mine contează oamenii', voi sunteţi cei care puteţi să ne duceţi acolo, în Parlamentul României”

Candidat în colegiul Fălticeni 2 (localităţi rurale) pentru un mandat de deputat, Dan Fîrţescu a precizat că proiectele sale vizează atât localităţile de munte ale colegiului, care ar trebui să ajungă să concureze cu zona Gura Humorului, cât şi cele de câmpie, unde „voi demonstra că se poate face mai mult decât alţii”.

Nu în ultimul rând, candidatul pentru un mandat de deputat în colegiul Siret, Iulian Angheluş, a spus că va candida deoarece „asupra mea nu planează nici o suspiciune”. Făcând referire la principalele partide aflate în concurenţă cu PNL, el a precizat că „PSD este o flaşnetă veche în lumea LCD-urilor, cântă fals, şlagăre vechi pe care nu le mai ascultă nimeni. Iar PD-L este maneaua politicii româneşti. Au un 'Boc Copilu’ Minune', ei sunt cei care aruncă cu bani pe jos şi se aşteaptă ca poporul român să le danseze din buric”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liberalii suceveni şi-au lansat candidaţii pentru alegerile parlamentare.
 Vizualizări articol: 655 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 6 voturi
Liberalii suceveni şi-au lansat candidaţii pentru alegerile parlamentare3.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ! trimis de
( 4 nov 2008, 11:47:06
Toti cei din sala erau copii adusi din judet de la diferite licee.

Asa credeti domnilor asa zisi liberali ca veti cistiga alegerile?
2.   ... trimis de
( 4 nov 2008, 17:17:09
PNL este un partid perdant aflat in cadere libera. Mai avem putin si scapam de aceasta guvernare liberala.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei