Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 25 oct 2008 - Anul XIII, nr. 252 (3933)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

PDL va reînfiinţa Ministerul Turismului dacă va câştiga alegerile parlamentare din 30 noiembrie

Duminică, 26 Octombrie 2008 (18:06:43)
PDL va reînfiinţa Ministerul Turismului în cazul în care va câştiga alegerile din 30 noiembrie, acest for urmând a gestiona campaniile de marketing în turism şi dezvoltarea unor programe care să atragă în România un număr cât mai mare de turişti străini, fidelizându-i în acelaşi timp pe cei români.

Prim-vicepreşedintele PDL, Theodor Stolojan, a declarat, duminică, la Braşov, că în eventualitatea în care PDL va câştiga alegerile parlamentare din 30 noiembrie unul dintre domeniile prioritare va fi turismul, democrat-liberalii având în plan să reînfiinţeze Ministerul Turismului, care să gestioneze programul de dezvoltare a acestui domeniu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Este o ruşine ca atunci când ne uităm la balanţa turiştilor străini veniţi la noi şi a celor români plecaţi în străinătate să constatăm, comparativ cu Ungaria sau Bulgaria, că suntem mult sub aceste state. Când nu suntem pe 0 la această balanţă, cheltuielile făcute de turiştii români în străinătate sunt mult mai mari decât cheltuielile străinilor veniţi la noi. În aceste condiţii noi, ne propunem reînfiinţarea Ministerului Turismului, pentru că este nevoie de o autoritate a statului care să dezvolte programe de turism în România", a declarat Stolojan.

Programul de dezvoltare a turismului, prezentat la Braşov de liderii PDL, se desfăşoară sub deviza "Să redescoperim România", pe lista de priorităţi a democrat-liberalilor în acest domeniu fiind crearea unor campanii eficiente de brand şi marketing în turism, reabilitarea drumurilor din toată ţara şi reabilitarea obiectivelor turistice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PDL va reînfiinţa Ministerul Turismului dacă va câştiga alegerile parlamentare din 30 noiembrie.
 Vizualizări articol: 622 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PDL va reînfiinţa Ministerul Turismului dacă va câştiga alegerile parlamentare din 30 noiembrie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei