Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 14 oct 2008 - Anul XIII, nr. 242 (3923)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tăriceanu: Băsescu se comportă ca un preşedinte de partid în preajma campaniei electorale

Marţi, 14 Octombrie 2008 (17:31:22)
Preşedintele Traian Băsescu se comportă ca un preşedinte de partid politic şi foloseşte Preşedinţia şi CSAT pentru a lansa subiecte artificiale în preajma campaniei electorale, a declarat, marţi, premierul Călin Popescu Tăriceanu.

El a arătat că şeful statului a atacat doi miniştri fără niciun fundament.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, că reuniunea CSAT a fost suspendată pentru că materialele privind bugetele instituţiilor din apărare, care trebuiau transmise anticipat de Guvern membrilor CSAT, au fost aduse abia la şedinţă.

Şeful statului a spus că în aceste condiţii era imposibilă aprobarea sumelor pentru bugetele instituţiilor din domeniul siguranţei naţionale şi că nu a vrut ca CSAT să fie o instituţie care adoptă decizii în necunoştinţă de cauză.

El a menţionat că documentele trebuiau transmise de ministrul Finanţelor şi avizate de primul-ministru "cu suficient timp înainte", pentru a se putea face o proiecţie.

Preşedintele Traian Băsescu a mai declarat, marţi, că va sesiza instituţiile statului pentru o analiză foarte serioasă cu privire la autoturisme şi echipamente contractate de către MIRA şi cu privire la prima etapă de realizare a obiectivelor asumate pentru ca România să poată intre în spaţiul Schengen.

Şeful statului a afirmat că MIRA a semnat contracte pentru 392 de autotursime Logan la preţul de 11.700 de euro bucata, pentru care s-au contractat echipamente de 40.000 de euro, de trei ori mai scumpe decât maşinile, iar pe autoturisme BMW s-au contractat echipamente pentru Poliţia Rutieră în valoare de 60.000 de euro.

Şedinţa CSAT, convocată pentru marţi, la ora 14.00, a fost suspendată după ce o parte dintre membrii Consiliului au ajuns la Palatul Cotroceni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tăriceanu: Băsescu se comportă ca un preşedinte de partid în preajma campaniei electorale.
 Vizualizări articol: 494 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tăriceanu: Băsescu se comportă ca un preşedinte de partid în preajma campaniei electorale0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei