Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 18 sep 2008 - Anul XIII, nr. 220 (3901)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tăriceanu: Investiţia companiei Renault reprezintă cel mai important proiect industrial din România

Joi, 18 Septembrie 2008 (13:17:22)
Investiţia companiei Renault reprezintă cel mai important proiect industrial din România, iar autorităţile române garantează că vor sprijini în continuare dezvoltarea în ţară a planurilor de afaceri ale constructorului auto francez, a declarat, joi, premierul Călin Popescu Tăriceanu.

Prezent la inaugurarea lucrărilor la centrul de testări de la Titu (judeţul Dâmboviţa) al firmei Renault Technologie Roumanie, Tăriceanu a arătat că investiţia Renault în România a ajuns la 1,4 miliarde euro şi va ajunge în următorii ani la două miliarde euro, asigurând 22.500 locuri de muncă în sectorul auto.

Centrul de la Titu va permite angajarea a 3.000 de ingineri care vor lucra pentru dezvoltarea de noi produse Renault, a arătat premierul.

El a amintit că privatizarea întreprinderii Dacia Piteşti cu Renault a început odată cu discuţiile pe care le-a avut în 1997, în calitate de ministru al Industriilor, cu membrii conducerii companiei franceze.

"Acest proiect Renault a fost sprijinit de autorităţile române, de Guvern, Preşedinţie, consilii locale, şi le mulţumesc tuturor pentru că au contribuit la un proiect de viitor. Ţările europene sunt într-o competiţie acerbă, iar industria nu se poate dezvolta fără cercetare", a spus Tăriceanu.

El a garantat că autorităţile române vor sprijini în continuare compania Renault pentru a finaliza proiectul centrului de încercări de la Titu şi a dezvolta alte investiţii în industria internă de automobile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tăriceanu: Investiţia companiei Renault reprezintă cel mai important proiect industrial din România.
 Vizualizări articol: 447 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tăriceanu: Investiţia companiei Renault reprezintă cel mai important proiect industrial din România0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei