Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 18 sep 2008 - Anul XIII, nr. 220 (3901)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cel mai mare hotel de cinci stele din România, Radisson SAS Bucureşti, a fost deschis oficial joi

Joi, 18 Septembrie 2008 (13:13:18)
Radisson SAS Hotel Bucharest, care cu cele 424 de camere este cel mai mare hotel de cinci stele din România, a fost deschis oficial joi, în urma unei investiţii de peste 60 milioane euro, au anunţat, într-o conferinţă de presă, reprezentanţii complexului.

Hotelul Radisson SAS are 424 de camere, dintre care 301 sunt camere standard, 74 sunt camere executive, 10 pentru persoane cu dizabilităţi şi 39 de apartamente. Unitatea este cel mai mare complex hotelier din reţeaua Radisson din Europa de Est, potrivit unui comunicat al companiei.

În plus, unitatea dispune de patru restaurante şi trei baruri, precum şi un centru de conferinţe de 1.500 de metri pătraţi.

În hotel funcţionează un centru Bali Spa, un centru de sănătate de peste 2.600 de metri pătraţi operat de către World Class Health Academy, o piscină exterioară încălzită, jacuzzi exterior şi o pistă de jogging.

Proprietarul celui mai mare hotel de cinci stele din România este BEA Hotels, care face parte din grupului israelian Elbit Medical Imaging Ltd, care dezvoltă pe terenul fostei Case Radio din Bucureşti proiectul imobiliar Dambovita Center, proiect care va presupune o investiţie de 600 de milioane de euro.

Hotelul din Capitală este primul afiliat mărcii Radisson în România, cel de-al doilea urmând să fie inaugurat la Braşov, în 2009.

Radisson SAS & Hotel Resort reprezintă marca premium a grupului Rezidor, din care mai fac parte lanţurile hoteliere Park Inn, Country Inn, Regent şi Missoni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cel mai mare hotel de cinci stele din România, Radisson SAS Bucureşti, a fost deschis oficial joi.
 Vizualizări articol: 360 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cel mai mare hotel de cinci stele din România, Radisson SAS Bucureşti, a fost deschis oficial joi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei