Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 12 aug 2008 - Anul XIII, nr. 188 (3869)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cerbul de Aur debutează cu un spectacol susţinut de Iris şi Direcţia 5 împreună cu 12 artişti români

Marţi, 12 August 2008 (13:36:48)

Cerbul de Aur 2008 va debuta pe 3 septembrie, la Braşov, cu un spectacol în care vor urca pe scenă trupele Iris şi Direcţia 5, ce vor interpreta 20 de şlagăre împreună cu 12 artişti români, printre care se numără Angela Similea, Nicola, Luminiţa Anghel, Mircea Baniciu şi Nico, informează TVR.
 
  În prima zi a festivalului, TVR promite "un regal muzical", care va oferi publicului cele mai îndrăgite piese ce s-au auzit la Braşov de-a lungul festivalului.

Astfel, pe scena din Braşov vor urca Iris şi Direcţia 5, care vor interpreta 20 de şlagăre împreună cu Angela Similea, Aura Urziceanu, Doru Tufiş, Paula Seling, Gabriel Cotabiţă, Nicola, Laurenţiu Cazan, Monica Anghel, Luminiţa Anghel, Mircea Baniciu, Marcel Pavel şi Nico.

În premieră, artiştii vor interpreta cântece care au făcut istorie în muzica românească de-a lungul timpului, reorchestrate într-o manieră originală de Iris şi Direcţia 5. Printre acestea se numără "Deschideţi poarta soarelui", "La fereastra ta", "Noapte albastră", "Un actor grăbit", "Say something", "Strada ta", "Spune-mi", "Şi ce dacă", "Să mori de dragoste rănită", "Dor de viaţă", "Nataşa", "Let me try", "Pisica neagră", "Copacul", "Îţi mulţumesc", "Iubirea cere pace planetară".

Organizatorii au pregătit şi un alt moment special, în care vocea lui Aurelian Andreescu se va auzi din nou pe scena de la Braşov, acompaniat de grupul Iris. Publicul va asculta astfel una dintre cele mai îndrăgite piese ale regretatului artist, "Oameni". Vocea lui Aurelian Andreescu, readusă la viaţă de arhiva TVR, va fi susţinută de toţi ceilalţi interpreţi de pe scenă.

Festivalul Cerbul de Aur 2008 se va desfăşura în perioada 3 - 8 septembrie, la Braşov. Anul acesta evenimentul se află la 16-a ediţie şi aniversează 40 de ani de la debutul lui.

Reprezentanţii României la Festivalul Internaţional Cerbul de Aur 2008 vor fi Tony Poptămaş & Desperado feat. Alexandra Ungureanu, Răzvan Krivach şi Dragoş Chircu. Ei au intrat în competiţie în urma unei selecţii finale ce a avut loc duminică seara, în emisiunea "Taverna estival", de la TVR.

Ultima ediţie a Festivalului Cerbul de Aur a avut loc în septembrie 2005. În 2006, TVR a anunţat că festivalul îşi va schimba locul de desfăşurare pentru "reinventarea brandului", pentru ca mai apoi să anuleze complet evenimentul, motivând lipsa unui buget aferent, Televiziunea Publică implicându-se în derularea mai multor proiecte de anvergură, precum "TVR 50" sau Eurovision Junior.

Alexandru Sassu, preşedintele-director general al SRTv, a anunţat încă din decembrie 2007 că, pentru Festivalul Cerbul de Aur, care în 2008 a împlinit 40 de ani de la debut, conducerea SRTv a decis să pregătească "ceva special".

Cerbul de Aur a avut parte de o istorie sincopată, fiind întrerupt în anul 1972 şi reluat abia după 20 de ani, în 1992.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cerbul de Aur debutează cu un spectacol susţinut de Iris şi Direcţia 5 împreună cu 12 artişti români.
 Vizualizări articol: 417 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cerbul de Aur debutează cu un spectacol susţinut de Iris şi Direcţia 5 împreună cu 12 artişti români0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei