Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 aug 2008 - Anul XIII, nr. 185 (3866)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Primul transport UNICEF pentru copiii din zonele afectate de inundaţii ajunge sâmbătă

Vineri, 8 August 2008 (14:42:19)


Peste 1.000 de pachete, în valoare de peste 35.000 de euro, conţinând obiecte de igienă personală, haine, încălţăminte şi jucării vor ajunge, sâmbătă, la copiii din Săuceşti, în judeţul Bacău, şi Tămăşeni şi Doljeşti, în judeţul Neamţ, informează UNICEF România.
 
  Acesta este un prim trasport organizat de UNICEF România cu ajutoare de urgenţă pentru copiii din zonele afectate de inundaţiile din luna iulie.

Pachetele, în valoare de peste 35.000 de euro, conţin o parte din produsele donate Amway Marketing Romania, la care se adaugă obiecte achiziţionate din fondurile strânse în urma teledonului organizat Realitatea TV şi UNICEF în cadrul campaniei "România prinde rădăcini". Pachetele au fost realizate şi vor fi distribuite cu ajutorul voluntarilor din Orange România. Distribuţia va fi asigurată şi de efective ale Ministerului Internelor şi ReformeiAdministrative.

În săptămânile care urmează, UNICEF va continua să distribuie ajutoare şi în celelalte comunităţi afectate.

Pe de altă parte, Unilever South Central Europe SRL s-a alăturat apelului umanitar lansat de Crucea Roşie Română pentru ajutorarea victimelor inundaţiilor din Moldova şi Maramureş.

Vineri, 8 august, un camion cu produse alimentare neperisabile şi detergent în valoare de 25.900 euro, a ajuns în zonele afectate de inundaţii din Bacău şi Botoşani.

Crucea Roşie Română continuă campania "Apel pentru victimele inundaţiilor din Moldova şi Maramureş", iar persoanele care vor să se alăture acestei campanii, pot face donaţii apelând numărul de telefon 0900 900 002 (2 euro/apel în reţeaua Romtelecom) sau trimiţând un sms fără text, la numărul 874 (2 euro/sms în reţelele de telefonie mobilă Orange, Vodafone şi Cosmote). De asemenea, se pot face donaţii în conturile special deschise de Crucea Roşie Română la BRD - Agenţia Piaţa Romană Bucureşti.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primul transport UNICEF pentru copiii din zonele afectate de inundaţii ajunge sâmbătă.
 Vizualizări articol: 551 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primul transport UNICEF pentru copiii din zonele afectate de inundaţii ajunge sâmbătă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei