Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 19 iul 2008 - Anul XIII, nr. 168 (3849)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Copos: Vor mai veni doi jucători mari la Rapid

Duminică, 20 Iulie 2008 (14:45:45)

Acţionarul FC Rapid, George Copos, a declarat, sâmbătă, la finalul amicalului cu Olympique Lyon, că până la începerea campionatului vor mai fi achiziţionaţi doi jucători.
  "Rapid va avea un cuvânt greu de spus în campionat. S-a văzut cum am jucat astăzi, dar mai sunt doi jucători la Rapid. Vor mai veni jucători mari la Rapid", a spus Copos.

Oficialul rapist s-a arătat impresionat de evoluţia echipei în partida cu Olympique Lyon, menţionând că meritul este al antrenorului Jose Peseiro."Rapid joacă un fotbal extraordinar şi este meritul celor care au avut curajul şi îndrăzneala de a-l aduce pe Peseiro. Jose Peseiro este un mare antrenor care va face aici o echipă mare. Eu spun că Rapid nu a jucat niciodată atât de rapid, atât de bine şi atât de organizat. Avem atâţi de mulţi brazilieni, jucători care plac suporterilor rapidişti. Sunt foarte fericit pentru ceea ce s-a făcut aici şi pentru echipa de azi a Rapidului", a adăugat Copos.

Celălalt acţionar al clubului, Fathi Taher, a confirmat faptul că Rapid va mai face două achiziţii, spunând că de acestea se ocupă George Copos. "Cu Olympique Lyon au lipsit doi jucători. Mai staţi două zile şi după aceea vedeţi ce echipă face domnul Copos la Rapid", a afirmat Taher.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Copos: Vor mai veni doi jucători mari la Rapid.
 Vizualizări articol: 584 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Copos: Vor mai veni doi jucători mari la Rapid0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Da trimis de
(20 iul 2008, 14:58:16
Bravo rapid! Sunt stelist, dar aseara rapidul a facut spectacol! Trebuie sa recunoastem! Cata viteza in combinatii, ce demarcari, ce intentzii, ce pase...Super fotbal!!! Daca joak asa, e clar! Steaua e sub Rapid acum, e limpede... Bravo RAPID!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei