Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 19 iul 2008 - Anul XIII, nr. 168 (3849)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Mai mult de „x” nu ţine

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Azi începe sezonul oficial şi pentru noi, o dată cu intrarea Vasluiului în preliminariile UEFA – Intertoto, iar peste exact o săptămână debutează şi Divizia A. Moment în care s-ar cam cuveni ca echipele noastre să aibă deja lotul stabilit, obiectivele fixate şi, înainte de orice, o idee de joc. Să le luăm pe rând, începând cu meciul Vasluiului din turul II preliminar, turul de azi urmând să se joace la Baku, de unde cred că nu se poate televiza. Şi poate că e mai bine aşa. Fiindcă, oricât de mult mi-aş dori eu ca toate echipele româneşti să învingă în toate meciurile internaţionale, mi-e teamă că de data asta mai mult de un egal nu se poate obţine. Şi acela cu ceva noroc chior. De ce m-a lovit pesimismul? Mai întâi fiindcă Vasluiul pare a avea de toate, mai puţin antrenor şi jucători! Oricât mi-aş pune mintea la contribuţie, tot nu reuşesc să-mi amintesc de vreo mare realizare de-a lui Viorel Hizo. În fotbal, că la freza unde lucra pe vremea lui Gheorghiu-Dej nu mă îndoiesc că spărgea normele. Vasluiul arăta chiar a echipă de fotbal măcar de nivelul acesta, Intertoto, doar cât timp l-a avut antrenor pe Dorinel Munteanu. Acum, cu Hizo la cârmă (e doar o formulă tipizată, că acesta n-a cârmit nimic, niciodată, exceptând timpanele pe care ţi le cârmeşte din loc când scapă la vorbă) şi cu zâzania încă nestinsă la echipă, mai mult de un „x” n-am putut juca. Şi ăsta la strângere de inimă pentru banii aruncaţi din sentimentalism, fiindcă de fapt cred că o să ia vreo 4. Ziceam ceva de echipele noastre în general. Ei bine, nu am reuşit să văd la niciuna vreo idee de joc, în multele amicale pe care le-am urmărit. Cu o săptămână înainte de starul de campionat, iată rezumatul stării de fapt la cele mai cu pretenţii: CFR – prea mulţi jucători, printre care nici o vedetă adevărată (exceptându-l pe Trică), başca un obiectiv nou impus de Mureşan – locul 3 în grupa Champions’ League; Steaua – scandal ca de obicei, cu Goian de data asta, plus ameninţări cu aducerea lui Olăroiu; Rapid – are sau n-are portar?; Dinamo – tocmai ce a promis Borcea că-i aduce lui Rednic „ce jucători vrea”! Zău, mă? Sigur n-ai vorbit despre butelii, la care ştim că te pricepi? Da’ dacă-i vrea pe Kaka şi Lampard?

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mai mult de „x” nu ţine.
 Vizualizări articol: 1171 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Mai mult de „x” nu ţine5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei