Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 19 iul 2008 - Anul XIII, nr. 168 (3849)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Curios

A dat bacalaureatul fără să ştie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Figurează pe listele de candidaţi de la examenul de bacalaureat din anul 2000 şi este notată la probele orale, însă susţine că nu a participat la examenul din acel an.

Este vorba despre o absolventă a Colegiului Tehnic de Industrie Alimentară Suceava, promoţia 1999, care a dat şi a picat examenul de bacalaureat în acelaşi an în care a absolvit cursurile liceale.

„Am dat examenul în prima sesiune de bacalaureat din anul 1999, am luat note de trecere la toate probele, dar nu am promovat pentru că nu am avut media 6. Este singura dată când am susţinut examenul”, a declarat absolventa. Până aici nimic deosebit.

 

A luat probele orale şi nu s-a mai prezentat la cele scrise

Situaţia s-a complicat acum câteva zile, când absolventa liceului s-a dus la şcoală pentru a se înscrie la bacalaureatul din luna august.

„Am completat cererea de înscriere şi am specificat acolo că susţin bacalaureatul pentru a doua oară. Secretara a căutat în baza lor de date şi m-a informat că dau examenul pentru a treia oară şi că va trebui să plătesc înscrierea la această sesiune de bacalaureat”, a mai spus candidata la examen.

Potrivit celor spuse de la secretariat, fata a susţinut examenul şi în anul 2000, când a participat la probele orale, le-a promovat, şi apoi nu s-a mai prezentat la celelalte examene.

Fata a mai adăugat că de la secretariat i s-a arătat şi catalogul de examen al sesiunii iunie-iulie 2000 şi, într-adevăr, numele ei este în catalog, la probele orale figurează prezentă şi promovată, la celelalte probe este absentă. Catalogul poartă semnătura membrilor comisiei examinatoare, precum şi a preşedintelui de comisie, un profesor universitar de la Iaşi.

 

Buletinul era în acea perioadă la Starea Civilă

Pentru că este convinsă că nu a participat la acel examen, absolventa susţine că a cerut conducerii şcolii să-i arate cererea de înscriere la examen, scrisă de ea, dar a fost refuzată.

„Nu am dat acel examen. Nu aş avea nici un interes să spun că nu l-am susţinut dacă nu era aşa. Eu stau şi mă întreb cum mă puteam prezenta la probele orale, unde se intră cu buletinul, când eu în acea perioadă aveam actele depuse la Starea Civilă, pentru că m-am căsătorit”, a spus fata.

Deşi nu a mai reuşit să se înscrie la sesiunea din acest an a bacalaureatului, aşa cum a intenţionat, fata a spus că nu are de gând să lase lucrurile aşa şi că va sesiza Inspectoratul Şcolar şi Ministerul Educaţiei în legătură cu această situaţie.

 

Eroarea, exclusă de conducerea şcolii

Pentru conducerea Colegiului Tehnic de Industrie Alimentară lucrurile sunt foarte clare, justificate cu documente oficiale. Absolventa s-a înscris la bacalaureat, s-a prezentat la probele orale şi apoi nu a mai venit.

„Examenul se dă cu profesori care nu predau în şcoală, preşedintele comisiei este cadru universitar, iar catalogul este un act care poartă semnătura fiecărui membru al comisiei. Cum putea cineva să o noteze, la două probe, nu la una, dacă ea nu era prezentă?”, ne-a declarat directorul adjunct al colegiului, Tatiana Hladiuc. Introducerea din eroare a numelui absolventei pe lista candidaţilor la bacalaureatul din 2000 este exclusă de conducerea liceului.

„Puteam să ne gândim că s-a introdus numele din eroare, cu toate că nici aşa ceva nu se întâmplă, însă am lua în considerare această variantă, dacă la toate probele candidatul ar fi fost absent, dar în condiţiile date, este exclus să ai şi note dacă nu ai fost prezent”, a mai adăugat directorul adjunct Hladiuc.

 

Fişa de înscriere la examen, găsită în arhive

Aceasta a mai precizat că în arhiva şcolii s-a găsit şi fişa de înscriere la bacalaureatul din iunie - iulie 2000 a absolventei, fişă pe care ne-a prezentat-o.

„Este scris de mână şi semnată. Atunci candidata a declarat că susţine pentru a doua oară bacalaureatul”, a declarat Tatiana Hrenciuc, prezentând cererea întocmită în luna mai a anului 2000.

Situaţia a fost prezentată Inspectoratului Şcolar de către conducerea Colegiului Tehnic de Industrie Alimentară.

„Atâta timp cât documentele arată că doamna a dat examen, în condiţiile în care există şi o cerere scrisă de participare la bacalaureat, nu ştiu ce am putea face şi cum am putea analiza în vreun fel cele declarate de absolventă”, a mai adăugat directorul adjunct Hladiuc.

Contactată pentru a i se prezenta informaţiile obţinute de la şcoală, precum şi faptul că în arhiva instituţiei de învăţământ există o cerere de înscriere la bacalaureatul din 2000, absolventa şi-a menţinut declaraţiile, spunând că nu s-a înscris şi că nu a participat la acel examen.

„Voi merge luni la şcoală să văd cererea, să văd că poartă semnătura mea, şi voi face tot ce se poate pentru a demonstra că eu nu am nici o legătură cu acea sesiune de bacalaureat”, a încheiat fata.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A dat bacalaureatul fără să ştie.
 Vizualizări articol: 1245 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 8 voturi
A dat bacalaureatul fără să ştie4.558

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mirarea Hladiucii trimis de
(19 iul 2008, 11:21:24
"Cum putea cineva sa o noteze, la doua probe, nu la una, daca ea nu era prezenta?", ne-a declarat directorul adjunct al colegiului, Tatiana Hladiuc."

La fel cum au promovat si capsunarii fiind plecati din Romania. Si tot la voi la liceu madam Hladiuc. Sau ai probleme cu tinerea de minte?
1.1  RE: Mirarea Hladiucii trimis de
(21 iul 2008, 08:41:22
OARE DE CE BRAICU NU A FOST DAT AFARA DIN LIC NR 3?DEOARECE ADUCEA SHI EL CLIENTZI CAPSHUNARI SHI LUA SHI EL PARTEA LUI SHI UITE ASHA ELEVI TREBUIE SA INDURE NISHTE JJIGODII CARE VB-ESC FRUMOS NUMAI DACA LE ARATZI EURONI!MI-E SCARBA DE COMISIA LUI PESHTE PRAJIT CARE A ANCHETAT PE TOVARASHUL NEMERNIC BRAICU!SUNTETZI UN CERC VICIOS CARE A FOST DESCONSPIRAT DE TUPEUL ACESTUI NEMERNIC IN URMA CARUIA UN COPIL A MURIT!
2.   Comment trimis de
(19 iul 2008, 11:25:03
o fi promovat capsunarii pe cand ei nu erau prezenti, dra in cazul acesta este vorba despre o comisie din afara scolii. si ,,,, capsunarilor li s/a rezolvat problema, au promovat, pe cand in situatia data, care era interesul din moment ce nici nu a promovat bacul?
2.1  RE: Comment trimis de
(19 iul 2008, 12:37:27
Au promovat si bac!
3.   La universitate sa vedeti cum fac 3 facultati odat trimis de
(19 iul 2008, 12:07:58
angajatii de acolo fac 2 ,3 facultati odata,paznici,toti
4.   Tipa care sustine este dusa cu pluta trimis de
(19 iul 2008, 12:46:20
Am fost de fata cand tipa aceasta , blonda de culoarea parului, a venit la secretariat si s-a urlat ca ea nu a fost prezenta la bac. Am cazut de fata la aceasta cearta deoarece scoteam diploma de bac personala de acolo si a venit asa numita absolventa si se ulra in gura mare ca ea nu a dat baculk dar dupa aceea a recunoscut da a fost la 2 probe la bac (cele orale) si la cele scrise nu a fost, ia zis si directoarea si directoarea adjunct ca nu are cum sa fie prezenta la probele respective fara buletin sau sa fie altcineva de fata decat doar candidata care s-a laudat la ziar de prostia ei. Aceasta absoventa s-a mai plans si la secretara ca ea a trecut bacul si ca diploma de bac nu a luat-o, ca daca a fost inmanata diploma ei la alta persoana si la randul ei, secretara i-a aratat ca este imposibil sa inmanezi diploma la alta persoana sau sa elibereze o diploma fara sa absolve bacalaureatul....
4.1  RE: Tipa care sustine este dusa cu pluta trimis de
(19 iul 2008, 12:50:36
Vazand ca nu rezolva BLONDA de candidata nimic, si-a trimis soacra la secretariat sa rezolve dansa conflictul creat de ea.
4.2  RE: Tipa care sustine este dusa cu pluta trimis de
(19 iul 2008, 22:46:00
Observ ca toti care comnteaza cam vorbesc prosti.De unde stiti ca acea persoana a fost in Spania?Sau de unde stiti ca a venit cu soacra? Iar colegiul are deja o reputatie cam vai de capul ei.

Oricum in Romania totul se face cu bani.Asta explica de ce dir adjunct incearca sa se apere.Eu cred ca cineva s-a folosit de numele ei.

Eu nu cred ca unele persoane dintre voi ar trebui sa comenteze pt. ca nu stiu sa scrie si s-au mai laudat ca au dat mita. Astai Romanica!!!

P.S. NU AVETI DREPTUL SA SPUNETI CA E DUSA CU PLUTA!ASTA E LIMBAJ DE CARTIER!
4.3  RE: Tipa care sustine este dusa cu pluta trimis de
(19 iul 2008, 23:08:56
1. Draguta, nu eram soacra ei .

2. ,,Blonda,, nu a iesit niciodata din tara.

3. Voi zice-ti ca e amnezica, dar oare toata familia ei e amnezica?

4. Nu taxa a impiedicat-o sa se inscrie la acest an la examen. Nu au facut-o 2 milioane (cand masina pe care o conduce costa peste 10.000 de euro).

5. Chiar si oamenii fara bacalaureat au principii de la care nu vor sa abdice.

6. Povestea nu se sfarseste aici. De luni intra pe fir si D.N.A.-ul.

7. Expertizele grafologice ce se vor cere ca probe in proces va vor arata ca are dreptate - nu a facut nicio cerere de inscriere la examenul de bacalauret din 2000 si ca urmare nu avea nici cum sa se prezinte.

Doamnelor jucati tare dar ...sa asteptam finalul.
4.4  RE: Tipa care sustine este dusa cu pluta trimis de
(20 iul 2008, 08:33:30
asta-i buna acum sa te mai si lauzi,,,,,,,,,,,,
4.5  RE: Tipa care sustine este dusa cu pluta trimis de
(20 iul 2008, 14:26:29
de ce te bagi?
5.   Tembela trimis de
(19 iul 2008, 14:56:25
si se mai lafaie a dat din buric prin Spania are liceul facut.Asa ne trebuie daca suntem analfabeti.
6.   Fraiera trimis de
(19 iul 2008, 16:02:56
Ce fraiera e dupa ce a luat bacul fara sa o coste nimic mai face si gat ,,,,eu am dat anul asta bacul si ma costat spaga 500 lei , cu tot cu merit ca am invatat ,,,,dar spaga e spaga in Romania asa ca doamna mai bine iti tineai fliscu,,,
6.1  RE: Fraiera trimis de
(20 iul 2008, 11:43:46
latrati aiurea....macar un an de s-ar da pe bune bacu sa vedeti daca iau 30 la suta....dupa ce va vedeti cu sacii in caruta incepeti sa dati din gura ce ati facut sau ce ati auzit ca au facut altii...ar trebui sa vi se anuleze diplomele de bac si sa dati pe bune examenele sa vedeti ce tari sunteti...sunt cativa, dar foarte putini din pacate care invata intradevar dar restul sunt generatia manelelor si a vorbitului in plus, in consecinta, mai bine iti tinei si tu fliscu.
6.2  RE: Fraiera trimis de
(20 iul 2008, 12:10:40
Nu mai posta cu pseudonimul meu,cauta-ti te rog,alt "nume".
7.   Cred ca e imposibil trimis de
(19 iul 2008, 16:08:30
Oricate lucruri necurate s-ar petrece la bacalaureat, asa ceva mi se pare imposibil, de aceea cred ca si titlul articolului este putin fortat. Mai curand este o vorba de o minciuna a acestei femei, nu stim din ce motive. Ar fi bine ca absolventa sa fie pusa la punct in presa daca se stabileste ca a mintit, fiindca asta depaseste, zic eu, orice limita a rationalului si al bunei cuviinte!
7.1  RE: Cred ca e imposibil trimis de
(19 iul 2008, 23:10:58
Doamna directoare daca sunteti fara de pacat de ca sunteti asa de vehementa?
7.2  RE: Cred ca e imposibil trimis de
(20 iul 2008, 14:17:41
Probabil nu a luat ea. Dar nu tine cont de faptul ca poate a luat alcineva.
8.   ! trimis de
(19 iul 2008, 16:41:07
dar nu a luat bacul! de unde ai priceput ca l a luat? citeste mai atent mimi!
8.1  RE: ! trimis de
(19 iul 2008, 17:45:39
te rog citeste titlul si dupa aia ma corectezi pe mine ,, o zi buna,,,
8.2  RE: ! trimis de
(19 iul 2008, 17:51:16
una e sa dai bacalaureatul si alta este sa/l iei! asa ca, te corectez din nou, si dupa ce am citit titlul!
8.3  RE: ! trimis de
(20 iul 2008, 08:38:22
mai bine ai comenta mai departe nu pe mine sa ma corectez ca fiecare isi pune punctul de vedere ,,cine esti tu asa desteapta sau destept sa comentezi orice daca eu am vrut sa scriu fliscul asa ramane pliscul sa ti-l tii tu......ok
8.4  RE: ! trimis de
(20 iul 2008, 09:14:33
ca ai spus fliscul nu e asa de grav!
8.5  RE: ! trimis de
(20 iul 2008, 09:16:28
grav este ca nu prea stii sa scrii, ortogramele sunt pentru tine inca o necunoscuta. si mai grav decat toate acestea este faptul ca ai luat bacalaureatul!
8.6  RE: ! trimis de
(20 iul 2008, 11:46:31
CORECT! Pacat ca ai luat bacul...
9.   Aiurita cu baCURILE trimis de
(19 iul 2008, 16:42:10
Toanta este (ori a fost) pusa de cineva sa compromita acest olegiu si cadrele didactice,insa tinta a fost ratata.Pentru acest blam adus Colegiului ar trebui actionata in instanta.
9.1  RE: Aiurita cu baCURILE trimis de
(19 iul 2008, 23:14:38
Asa e, colegiul avea o reputatie impecabila si tipa asta le-a stricat-o. Sunteti penibili! De ani buni acest colegiu tine prima pagina cu neregulile ce se petrec aici.
10.   Ptr mimi trimis de
(19 iul 2008, 16:58:53
mimisor draga, daca ai terminat liceul si nu stii sa scrii corect, si scrii ma costat in loc de m-a costat, si fliscu in loc de pliscul, parerea mea e ca 500 de euro e o suma prea mica pentru diploma ta de bacalaureat!
10.1  RE: Ptr mimi trimis de
(19 iul 2008, 17:44:10
nu am scris 500 euro ci 500 lei neatent-o
10.2  RE: Ptr mimi trimis de
(19 iul 2008, 17:53:00
neatento!!!!!!!! nu neatent-o! nu prea stii sa scrii mimi! sigur ai luat bacalaureatul?
10.3  RE: Ptr mimi trimis de
(20 iul 2008, 09:00:33
byhsjhxsayisfxhvkiuyfgiejvsgyl
11.   FEMEIA DORESTE A FI A2A MAGDA CIUMAC trimis de
(19 iul 2008, 17:37:49
FEMEIA SUSTINE CA NU A PARTICAPAT,APOI CA NU S-A INSCRIS...FAPTUL CA NU A PARTICIPAT LA TOATEPROBELE DIN CADRUL EXAMENULUI DE BAC(ACEST LUCRU INSEMNAND OBLIGATORIU INSCRIEREA)NU-I DA DREPTUL SA ZICA CA NU A PARTICIPAT LA ACEA SESIUNE,CHIAR DACA A ABSENTAT DE LA SCRIS.SUNT ACTE CARE VORBESC.ORICE COMENTARIU ESTE DE PRISOS.
12.   Auzi braul trimis de
(19 iul 2008, 18:09:39
Cu 500 lei sa obtii diploma de bacalaureat? De aceea au aparut analfabetii in Romania.Doamne , trasnestei pe pagani.
12.1  RE: Auzi braul trimis de
(20 iul 2008, 09:14:44
doamne traznestei pe pagini''' nu asa ,,, doamne traznestei pe profesori ca au luat spaga de la elevi.
13.   Mihail@gavriil.com trimis de
(19 iul 2008, 18:25:37
Desi nu a mai reusit sa se �nscrie la sesiunea din acest an a bacalaureatului, asa cum a intentionat..

Deci, nu a dat bac-cul in sesiunea ce s-a incheiat. Are posibilitatea sa o faca in sesiunea din august, daca pana atunci nu se va dovedi ca a mintit si nu va fi cercetata penal pentru niscaiva declaratii false, etc. .

Pe de alta parte, nu doar bac-ul este la pamant, tot invatamantul este la pamant, de fapt asta se urmareste, indobitocirea neamului si culmea, s-a reusit. Dar cu siguranta nu va ingadui Bunul Dumnezeu asa ceva si se vor ridica si generatii de oameni valorosi, responsabili si vor spala rusinea de acum a invatamantului romarlanesc !!! Doamne ajuta !

un bucovinean ...
13.1  RE: Mihail@gavriil.com trimis de
(19 iul 2008, 22:06:11
dar in articol scrie ca pentru sesiunea august se inscrie, dar la a treia sesiune se plateste taxa, de aceea face circ respectiva candidata, vrand sa demonstreze ca nu a dat bac-ul de doua ori.Tot circul este ca sa nu plateasca taxa.Oricum nu este adevarat ce spune ea, pentru ca nimeni nu iti pune note din sesin la probele orale.Ca a dat bac-ul de doua ori si nu l-a luat nu e vina nimanui, asa ca il da acum a treia oara, daca vrea, ca doar nu o obliga nimeni,dar cu plata unei taxe, asa prevede legea, fara taxa de inscrie de doua ori, iar dupa aceea se plateste taxa, iar respectiva candidata nu vrea sa plateasca taxa si face circ. Cert este ca sigur este cam nebuna, ca de altfel nu se explica toata aventura si circul.Ce sa faci, unii sunt cam nebuni, este cazul acestei candidate la Bac.
14.   1 + 2 trimis de
(19 iul 2008, 19:48:12
1. FRAIERII NU MOR, DOAR SE MAI SCHIMBA INTRE EI....

2. CITA VREME CHESTIUNEA E IN DISPUTA IAR ADEVARUL NU A FOST STABILIT, CUM ISI PERMITE ZIARUL SA DECIDA (IN TITLU) O ANUME "REALITATE"?
14.1  RE: 1 + 2 trimis de
(19 iul 2008, 20:03:52
pai ce realitate este decisa prin titlu? eu ce inteleg din titlu si articol este ca figureaza in evidente ca a dat bacul, iar ea spune ca nu stie sa.l fi dat. mie mi se pare foarte ok.
15.   ROMANIA trimis de
(19 iul 2008, 19:49:24
NU E DE MIRARE IN ROMANIA ASA FUNCTIONEAZA TOTUL CU BANI FACI ORCE IN ROMANIA CA-CI ASA IESTE FACUT ROMANUL
15.1  RE: ROMANIA trimis de
(19 iul 2008, 22:11:49
Plateste pe cineva sa te invete sa scrii corect romaneste sau pune burta pe carte daca nu ai bani si dupa aceea scrie.Spor la invatat, macar scrie corect romaneste, sa stii ca nu este greu, dar trebuie putin efort, pentru ca nu cade nimic din cer in gura!
16.   Ptr ceu trimis de
(19 iul 2008, 20:10:14
ai dreptate. si tu daca nu ai dat bani, nu te-a invatat nimeni sa scrii? nu-i asa? ORCE??? Orice, asa e corect. CA-CI??? scoate linia, nu ai nimerit/o! IESTE???? Ieste, nu ieste, nu stiu in ce limba! in limba romana ESTE !
16.1  RE: Ptr ceu trimis de
(20 iul 2008, 08:57:00
ce dracu stiti numai sa corectati ,ori sunteti prof de romana,, trebuia sa invatati si elevii asa bine ca voi sa se exprime,,,apropo sunt unii profesori intra la clase iti da textul sa-l faci si nevazuti se fac.. ii zaresti de pe fereastra in curtea scolii fumand... sa-u plecand la un sprit,,,,,, sa va fie de bine,,,,
16.2  RE: Ptr ceu trimis de
(20 iul 2008, 15:07:30
Un licean care reuseste in trei randuri sa dovedeasca ca: sunt profesori care iti da textul (!) sa-l faci (!) sa-u plecind (!).... In schimb, topica frazei e perfecta, inteligibila si se exprima...!
17.   Unii sunt bolnavi psihic trimis de
(19 iul 2008, 22:16:03
Daca functiona cu bani la candidata noastra nu mai aparaea la ziar.Se vede clar ca ea este bolnava de nebunie si un control la spitalul de psihiatrie inainte de Bac, nu i-ar strica, poate in aceste fel, reuseste sa promoveze a treia oara acest examen.Dar ea joaca teatru, se vede clar, fara prea multe detalii si explicatii, joaca teatru, dar este si dusa cu pluta,saraca, nebunia este mare!
18.   BOUUUUL ! trimis de
(19 iul 2008, 22:16:38
MUUUUUU...
19.   Unii sunt bolnavi psihic trimis de
(19 iul 2008, 22:16:39
Daca functiona cu bani la candidata noastra nu mai apararea la ziar.Se vede clar ca ea este bolnava de nebunie si un control la spitalul de psihiatrie inainte de Bac, nu i-ar strica, poate in aceste fel, reuseste sa promoveze, a treia oara, acest examen.Dar ea joaca teatru, se vede clar, fara prea multe detalii si explicatii, joaca teatru, dar este si dusa cu pluta,saraca, nebunia este mare!
20.   Bak trimis de
(19 iul 2008, 22:31:14
Comentati degeaba fraierilor,o cunosc f bine nu a fost nici plecata din tara nici nu este amnezica doar ca s-a casatorit in alta localitate si acum cand a venit sa dea bakul s-a trezit ca avea si doua note mari in 2000 ca stie toata lumea cum s-a luat bacul in 2000 si ca este proces pe rol pt acel bacalaureat. in care sunt implicati atatia profesori.mai studiati problema si apoi comentati. Daca lua doua note f mari chiar credeti ca nu se prezente mai departe?A fost furt pe fata.
20.1  RE: Bak trimis de
(20 iul 2008, 22:38:25
Hai mai taci cu blonda ta!
21.   Furata cum? trimis de
(20 iul 2008, 01:55:36
furata in ce sens? explica/mi si mie, ca ma chinui sa gasesc un raspuns si nu dau de el! oricum a picat, ca nu a venit la probele scrise. cine ce a vrut sa fure?
22.   Prost gust trimis de
(20 iul 2008, 09:06:55
Ma scuzati ca intervin dar faceti comentarii de prost gust,,nu cititi nu memorati bine frazele,, dar scrieti niste prostii mai mari ca voi ,,,,,,cand scrii ceva scrie sa aiba alti ce citi nu aiurea ,,,,,,,o zi buna si scrietii ceva costisitor,,,
22.1  RE: Prost gust trimis de
(20 iul 2008, 14:11:30
Cocoana, vezi-ti de fustele alea de parasuta ale tale gen centura capitalei si nu-i mai judeca tu pe cei care comenteaza!
22.2  RE: Prost gust trimis de
(20 iul 2008, 19:01:26
scuze dar ai gresit nu sunt cucoana sunt barbat gentlemen... sa ai o zi buna fatuco
23.   CARE ERAU DIRECTORII DE ATUNCI???? trimis de
(20 iul 2008, 09:27:40
EI SA LAMUREASCA TOTUL!!!!!
24.   Multe persoane cu nasul pe sus! trimis de
(20 iul 2008, 09:34:40
Bai astia care va credeti ca de faceti scandal ca nu ati fost pe la examene nu aveti dreptate, nu puteti intra in examen fara sa semnati voi, ca se compara semnatura de pe foaie cu cea de la inscriere de la liceu in prima faza si mai degraba tinetiva pliscul fratilor ca nu este bine sa te lauzi ca drept multumire iai dat la cineva ceva, un cadou!!! SI VOI ASTIA CARE VA LAUDATI CA STITI SA SCRIETI FRUMOS, CALIGRAFIC SI PERFECT LIMBA ROMANA, MAI LASATIU-O MOALE CA CEI CARE GRESESC LA SCRIS, ACEIA SE LAUDA CA STIU SA SCRIE, SAU CHIAR CEI CARE IN VITA ZILNICA NU STIE SA VB COERENT AIA SE LAUDA CA SCRIU FOARTE BINE.!!!! NU VA MAI LAUDATI! si inainte de a face o prostie ganditi inainte la urmarile ei, si dupa aceea sa faceti sau nu prostia (ca de exemplu cea din reportaj)
25.   Blonda chiar ca este dusa cu capul trimis de
(20 iul 2008, 09:43:36
Fratilor eu ma gandesc ca blonda(asa are culoarea parului si era imbracata intr-o bluza rosie si fusta de blugi groasa si era cu o sacosa) probabil ca a vrut sa dea mita (sacosa) dar directoarele si dnele de la secretariat nu au vrut sa o primeasca (lucru desptept) si de asta a facut scandal. Si apropo, chiar era soacra,persoana venita a doua oara. Si directoarea adjuncta i-a explicat foarte frumos, nu a tipat la soacra blondei, ia zis ca de la om la om situatia in care este blonda de nora sa. nu se poate arunca vina pe directiunea scoalii pentru ca la BAC nu au facut ei parte din comisie, au fost alte persoane, profesori numitie de minister.. (nu tin cu nimeni dar imi place dreptatea si adevarul) Ca rezultat cei blond este chiar blond si la creier. Dar de ce oare are masina aia de peste 10.000 euro ce a gustat sau dansat pe la alte tari ? oare are declarati banii la finante dati pe masina respectiva???
25.1  RE: Blonda chiar ca este dusa cu capul trimis de
(20 iul 2008, 09:49:36
Aia nu stie sa vorbeasca frumos.Cum deschide gurita trebuie platita, altfel tipa din toti bojocii.Asa ca las-o ca macaie.
26.   Si ce daca.... trimis de
(20 iul 2008, 11:17:14
Si ce daca a dat BACUL fara sa stie? Nu era nici prima si nici ultima care-l dadea fara sa stie nimic. La cati l-au luat fara sa stie sa scrie si sa citeasaca.... Ea facea scandal pentru taxa de inscriere nu pentru ca nu l-a luat. Ca sa poata lasa a se intelege ca e cu "dare de mana" isi etala fizicul si "masina ai de peste 10.000 euro", dar cum nu prea stie sa vorbeasca romaneste...

Si cand a vazut ca nu are cu cine "trata" a-nceput "SHOW-ul"... Prietenii stiu de ce....
27.   Ipoteza trimis de
(20 iul 2008, 14:21:45
Nu e o varianta logica faptul ca poate or fi vrut secretarele sa bage in buzunar alea 2 milioane? E la fel de plauzibila cum e si varianta ca a fost recuta din greseala sau chiar si aceea ca greseste acea blonda.
28.   ... trimis de
(20 iul 2008, 18:48:30
bre oameni buni...lasatzi dreq liceul asta in pace...mai vedetzi si prostiile din celelalte colegii...ce dracu are toata lumea cu i3-ul?..asa e peste tot..nu acuzati directiunea !!!acuzatzi-va pe voi k ciripiti dupa ce scapatzi cu bine...cu bani sau fara bani...in fiecare an a fost asa la i3..ce dreq avetzi bre cu liceul asta?vedetzi'va de treaba voastra...sunt stiri mai importante de comentat...si vinovatzi mai perfectionatzi decat cei de la Colegiul Tehnic de Ind. Alimentara
29.   Crush trimis de
(20 iul 2008, 18:50:08
respect pentru directiune si profesori !!
30.   Blestem trimis de
(20 iul 2008, 19:16:42
am placerea sa scriu la sfirsitul comentariilor sa le dea dumnezeu numai bine si sanatate profesoriilor si directorilor ,ca numai ei ne fac copii nostri sa fie oameni nu cei de pe strada ,ar trebuii parintii si copii sa le sarute mainile si picioarele...........va multumesc .........cel care imi va comenta acest text sa fie lovit de soarta acest imi este blestemul .......aveti grija de voi........bafta,,,,,,,,

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei