Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 19 iul 2008 - Anul XIII, nr. 168 (3849)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

El o fi?

Comisarul Nelu Fediuc, identificat ca mare tartor la Siret

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

„Tata Fedea”, numele sub care este cunoscut comisarul Nelu Fediuc de către apropiaţi, pare să fie personajul cheie de la Siret, omul care ştie tot ce se petrece pe linia traficului de ţigări. Identificat de cititorii ziarului nostru ca mare tartor în afacerile ce se derulează la frontieră, Nelu Fediuc a reuşit să cadă în picioare după toate scandalurile în care a fost implicat, iar fiecare şut primit s-a dovedit un pas înainte. Cert este că nimeni nu a reuşit să-l atingă vreodată cu ceva, iar implicarea sa în vreo afacere ilegală nu s-a putut dovedi, deşi numele său este rostit de toată lumea.

 

Fost şef al Punctului de Trecere a Frontierei Siret, comisarul Nelu Fediuc, a reuşit să supravieţuiască unui imens scandal care s-a soldat cu demiterea sa în urmă cu câţiva ani.

Procesele în care Poliţia de Frontieră a fost târâtă l-au întărit şi mai mult pe cel numit „tata Fedea”, iar spre surprinderea tuturor, anul trecut a devenit şef al Sectorului Poliţiei de Frontieră Siret. Şi asta după ce refuzase o funcţie importantă, cea de şef al Oficiului Naţional pentru Refugiaţi.

Gurile rele spun că “tata Fedea” a renunţat la o astfel de funcţie tocmai pentru a avea controlul asupra zonei Siret, acolo unde traficul cu ţigări este noua industrie. 

Cât de mult este implicat şi dacă este implicat comisarul Nelu Fediuc în afacerile ilegale cu ţigări de contrabandă nimeni nu a putut dovedi.

Cert este că de fiecare dată când vine vorba de fenomenul traficului de ţigări de la frontiera cu Ucraina este rostit numele “tata Fedea”.

 

Poliţia Siret a identificat posibile depozite clandestine

În timp ce unii poliţişti de frontieră fac jocul traficanţilor de ţigări cu care sunt în cârdăşie şi îi protejează, celelalte structuri ale statului par anchilozate şi neputincioase în faţa fenomenului a cărui amploare creşte de la o zi la alta.

Poliţia din Siret a reuşit ceva acţiuni timide, dar confiscările de ţigări sunt doar o parte infimă din ceea ce intră ilegal în România.

De exemplu, de la începutul anului 2007 şi până în prezent, Poliţia Siret a confiscat peste 2.200 de cartuşe de ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare totală de peste 110.000 de lei.

“Noi am identificat şi o serie de posibile depozite clandestine de ţigări. Este vorba de locuinţe particulare sau firme aparţinând unor persoane despre care avem date că se ocupă cu traficul de ţigări. Din păcate, legea nu ne permite să facem descinderi şi percheziţii până nu este începută urmărirea penală. În plus, Poliţia Siret nu are un serviciu specializat în infracţiunile de natură economică, aşa încât fenomenul traficului de ţigări este greu de combătut”, a declarat subcomisarul Ioan Zavate, şeful Poliţiei Siret.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Comisarul Nelu Fediuc, identificat ca mare tartor la Siret.
 Vizualizări articol: 5809 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 8 voturi
Comisarul Nelu Fediuc, identificat ca mare tartor la Siret4.558

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   :O trimis de
(19 iul 2008, 11:32:55
politia din siret????? fratilor crap de ras . aia sunt mai ceva ca inchizitia. vama si frontiera sunt niste novici in ale artei spagii. ia sa spuna domnii de la circulatie cum numa xcalcaiele li se vad din portbagaje , ei nu au treaba cu circulatia ei sunt in directa competitie cu vama si frontiera. domnule ziarist , sunteti penibil, la fel si domnul zavate,
2.   E la moda... trimis de
(19 iul 2008, 11:40:12
http://www.evz.ro/articole/det
3.   ZABATE trimis de
(19 iul 2008, 11:46:35
ESTE CUNSCUTA RELATIA DE PRIETENIE DINTRE ZAVATE SI AVRAM DE LA MONITORUL...DAR CAT DE PROST POTI SA FII SA SPUI CA AU CONFISCAT 2.200 CARTUSE TIGARI IN 20 DE LUNI ( DIN 2007) SI SUNT CEI MAI BUNI....100 DE CARTUSE PE LUNA?

100 DE CARTUSE PE ZI CARA MASINA DE LA POLITIA RUTIERA DIN SIRET PROSTULE DE SANDRINO... DAR TU SCRII DOAR PENTRU CE AI LUAT BANII.
4.   Fediuc trimis de
(19 iul 2008, 11:51:32
Nelutuuuuu!! scoate acum masina aia noua din garaj cu care te plimbi doar noaptea sa nu vada lumea pe ce ai platit 40.000 euro si arata-le ca esti jupan!

Toate au pornit de la scandalul cu nea Simi si sluga de Irimescu, care te-au prins ca nu plateai TVA la toate afacerile cu Botosaniul!

Lasa ca-ti repara onoarea nea Vasea de la Bucuresti...cum spui tu la bautura!
5.   Traficantii trimis de
(19 iul 2008, 12:03:08
capii retelei "tata feghe " si traficantul sef popa horga dumitru din parohia cindesti

6.   Traficantii trimis de
(19 iul 2008, 12:03:48
capii retelei "tata feghe " si traficantul sef popa horga dumitru din parohia cindesti

7.   Traficantii trimis de
(19 iul 2008, 12:04:32
capii retelei "tata feghe " si traficantul sef popa horga dumitru din parohia cindesti

8.   Capastru trimis de
(19 iul 2008, 12:36:18
TI-A VENIT SFARSITU ,NELUTU MAMII!TE DUCI LA VALE.mai ai o sansa.DA-I PE TOTI IN GAT SI SCAPI,CUMFACI DE OBICEI.PE NELY STAN SI PE NEVASTA-SA CARE TOARNA TOT CE MISCA LA SHOP LA EMA (GRIJA ,DOAMNA EMA, LA IAPA TROIANA ), PE JUPANU LAVRIC DIN FRATAUTI,PE CIOBANU DE NICORICI CARE TI-A DAT MIELU",CHIAR SI PE NECAJITU DE KIRILA,UNDE NU V-A MERS FIGURA CU MUTAREA LUI SI A NEVESTISII PE O TURA CA V-A TRAS-O IRIMESCU LA TIMP.BA,CARE PUNETI BANI DE O COROANA?
9.   PT FURIOSUL CATRE.... trimis de
(19 iul 2008, 12:43:35
TATA FEDEA NU FACEA NIMIC DACA NU EARA TURA LU KIRILA DOREL,CU SMEKERII DE LAVRIC ,RUSTE ,STAN ,NICORICI ,LUPU ,CALINCIUC SI COMPANIA ,SUSTINUTI INCONSTIENT DE BETIVANUL DE CAPATANA,ZIS"NEBUNU IA LA D 4".SI LEGENDA CONTINUA.DOMNU ROBU,STIMABILILOR MAI MARI DIN POLITIA DE FRONTIERA,FACETI CEVA SI SPARGETI GASCA DE SMENARI A LUI FEDIUC CARE VA RAD IN NAS!!!
10.   CINE URMEAZA trimis de
(19 iul 2008, 12:51:18
Cine il sapa pe dl nelu?nimeni altul decat silviucu,diaconescu.tata lui il vrea mort -copt sef de sector,chiar daca nu stie limba roamna .la numarat malaiu nu trebe.cara batranu diaconescu din ukraina ,de la shopuri doar doar o aduna ceva banuti,ca rewstaurantu e in faliment demult,ca sa-l vada pe silviucu mare saf,ca dupa aia.....se scot ei!grija nelutu,pluseaza bine,te ajut daca e nevoie,dar nune lasa frate,altu ca tine(spagar )nu mai gasim,vere!!!!!!!
10.1  RE: CINE URMEAZA trimis de
(20 iul 2008, 00:15:37
mai baiete, daca voia Silviu, demult pleca nelutu direct la vale ( cu mare viteza), dar lui , prpbabil, ii este bine acolo. Va veni cred cand vor pleca astia in catuse. nu mai e mult pana atunci. uita-te ce e la iasi. siretul urmeaza( ai grija, deci, ca-ti vine randul). mult noroc la pupat cururi!

11.   F unebru trimis de
(19 iul 2008, 12:51:47
stapane si sluga netrebnica(LGW) ce faceti ?La munte cu capra sau la mare cu magarul, acum v-ar prinde bine.
12.   Funebru trimis de
(19 iul 2008, 12:53:33
stapane si sluga netrebnica(LGW) ce faceti ?La munte cu capra sau la mare cu magarul, acum v-ar prinde bine.
13.   Vin sarbatorile,vin... trimis de
(19 iul 2008, 13:06:39
plutesten aer iz de sarbatoare,zi mare pentru toti cei care au cotizat la TATA FEDIUC.SE SIMTE UN MIROS PERSISTENT DE P E N I T E N C I A R!!!!!
14.   Trenule masina mica,unde l duci pe ionica....... trimis de
(19 iul 2008, 13:11:06
vorbeste lume-n sat ca nici cucuruzac nu sta prea cuminte,chiar dac dl pop l-a plimbat (umilit)nitel pe la brodina .A PUS SI EL BOTICU LA CASCAVAL,LA SFATU LU FEDIUC ,CA NU S-A PUTUT ABTINE,RONSONU E BOALA GREA!
15.   Mafia trimis de
(19 iul 2008, 13:52:29
ii prea puternica mafia sa fie descoperita pt. ca pleaca de sus,asa ca degeaba va aburiti asa ceva se intampla in toate institutiile din tara,>tara lui papura voda
16.   Functionari publici cu statut special trimis de
(19 iul 2008, 13:59:08
FEDIUC NU POATE FI SCHIMBAT CA E FUNCTIONAR PUBLIC...POATE PRIMI O MUSTRARE...CAINII LATRA...BANII VIN ZILNIC SI PROSTII VOR SCRIE IN CONTINUARE.

POP PLEACA FARA SA STIE CA ASTA FACE 10.000 EURO PE LUNA SI EL NU PRIMEA NIMIC...MAI PICURA LA SIMION SI LA MOTII.

16.1  RE: Functionari publici cu statut special trimis de
(19 iul 2008, 16:48:07
Cine este totusi MOTI!
17.   CAPU LUI MOTOC VREM! trimis de
(19 iul 2008, 14:20:28
PLANTUS,HOTSULYAK............. PROSTI,PROSTI, DAR MULTI,maria ta,fedea izmanaru.TE-A CAM ORBIT TRATAMENTUL CU CASTRAVETI DE ISTANBUL PENTRU TEN

DE BROASCA RAIOASA.

18.   Doliu trimis de
(19 iul 2008, 15:36:46
bibiculeee a venit si randul tau si a lui fediuc.
19.   Vai noua siretenilor! trimis de
(19 iul 2008, 17:24:05
E clar ca cineva capul lui Fediuc vrea,dar apara-ne Doamne de Samson.Oricum uni din cei vizati se distreaza linistiti in concediu,altii continua "traficul",tot linistiti,nimeni nu poate face nimic,oare de ce?Nenea de la Bucale are grija el de tot.
19.1  RE: Vai noua siretenilor! trimis de
(19 iul 2008, 19:06:17
cine este nenea de la BUCALE
19.2  RE: Vai noua siretenilor! trimis de
(20 iul 2008, 00:29:06
OFTICATULE!!!
20.   Pentru mafiosu trimis de
(19 iul 2008, 18:59:57
mai fraiere!

daca tot dai nume...............macar scrie-le corect,si nu le stalci!MAI DOCUMENTEAZA-TE!!!!!!!!!!

oricum astept un miel,daca tot m-ai botezat!NU FA NISTE ACUZATII NEFONDATE!SAU VORBESTI CA SA TE AFLI IN TREABA!?! PANA UNA ALTA, TU ESTI "mafiosul"DUPA CUM SINGUR ZICI! MANCATORI LA "RAHAT"CA TINE,SUNT PE TOATE santzurile!

FRAIEREEEEEEEEEEEEEEEE!BRAVO TZIE!!!!!!!!!!!!!!!!

20.1  RE: Pentru mafiosu trimis de
(19 iul 2008, 22:21:51
Capul mare este MOTOC. Fara comrntarii rautacioase ca se zburleste POP, ROBU, etc. care lupta din greu impotriva coruptiei. Poate puneti mana pe filmuletul in care apare POP si slugile care-i carau plocoanele de casa noua. Sa vedeti numai lume buna si cadouri pe masura. Acolo trebuie umblat, nu vorbit aiurea. Succes in continuare la vorbit de dorul lelii.
20.2  RE: Pentru mafiosu trimis de
(21 iul 2008, 08:43:49
pt. '' nu are importanta'' : daca tot vrei miei, mafiosso sar putea sa ti-i dea, dar o sa trebuiasca sai dai pielea ''inapoi' . grija mare domnilor cu scoala multa, ca aveti probleme in exprimare. sa ma scuze cei care tac din politia romana ...sau din siret.'
21.   Pentru mafioso trimis de
(19 iul 2008, 19:27:37
nu stiam de ce ne mananca in fund pe toti,dar ne lingea mafioso in****pe toti

22.   Pentru mafioso trimis de
(19 iul 2008, 19:31:13
esti vreun fraier care mananca la rahat,ai grija sa nu te ineci

sa-ti dam niste apa poate il inghiti mai repede
23.   Vrabia malai viseaza trimis de
(19 iul 2008, 20:36:37
are dreptate Columb , Silviucu ar vrea functia lui Fediuc doar ,doar si-o schimba si el masina , o mai face un restaurant , i-o mai creste aroganta de prost . si de ce nu ar fi posibil , atita timp cit dintr-un corijent si un analfabet a ajuns mare ofiter . haideti toti cei cu facultati sa-i cerem d-lui Pop sa ne faca ofiteri .a ... dar am uitat ,nu oricine poate obtine asa ridicare in grad ,ci doar unul , cel care a fost mai eminent si a ajuns la faliment (la cit a cotizat pt asta } de aceea probabil aspira si la functia lui Fediuc . Asta ne-ar mai lipsi ,sa ne fie sef un 'tufa de Venetia ' .
24.   FIECARE CU AIA A MASIIIIII trimis de
(19 iul 2008, 21:42:15
Daca fiecare ne,am vedea de ale noastre ar fi minunat.Unul munceste ca boul,unul fura ca dementul,unul mananca rahat ca idiotul si uite asa trece viata.Ce va bagati unde nu va fierbe oala.......Mai bine ati fi atenti pe cine votati boilor la sate si la toamna ,,,tampitilor,,,nu va mai luati de unul sau de altul care nu va fura pe voiiii,,,,,,romanasi invidiosi si rautaciosi,,,,,DE aia nu are vulpea coada ca o vreti si voi............
25.   ESTI STII TU CE... trimis de
(19 iul 2008, 22:19:19
UN...B. O. U.....
26.   Cheliosule trimis de
(19 iul 2008, 22:46:40
cheliosule mai boamba vrei sa ajungi sef la vicsani dar esti prea prost??cat despre pol. orasului siret stau saraci si ei pe la colturi poate prind si ei un ucrainean mai milos sa le de-a si lor ceva. despre vestitul lor sef se lauda ca are 50 inf. pe luna si diaconescu sa mai faca nitel scoala ca saracu a fost agent si trebuie stearsa aceasta trista amintire ca ofiteri se nasc cu grade pe umar si nu pot gandi ca agenti!!!!!!!!!!!!
27.   Pentru toparlanul de calinescu trimis de
(19 iul 2008, 22:50:55
ba handicapatule,decant nu ai fost la mata la Vaslui ti s-au lipit talpile de asfaltul de la E 85,nu te lua de colegi si nu il aburi pe Iri ca va vine randu si voua:unul cu placa la cap si unul care isi scrie mesaje singur pe net sa se scoata.

Spune cum stai la capatul arterei cu telefoanele spunand "da" " acum "si tu esti trecut in misiune la 20 de km

Mai **** de Vaslui,Bucurestiul vine pentru tine ca esti tare in gura.

Sefilor nu mai puneti botul la astfel de handicapati care nu se satura de bani si arunca mortul pe alti colegi.Daca lucrezi in vama de ce nu ai tigari si mereu imprumuti,te faci ca ploua.
28.   Xxx trimis de
(19 iul 2008, 23:44:18
ma c..c in toate ,eu fumez si tigarile de la ucraineni sant ieftine -salariul imi este ca in Africa dar preturile sant ca in occident ,ce p..la mea ma priveste pe mine de cretini din parlament sau de aiurea -EU DACA FUMEZ VREAU SA GASESC TIGARI CARE SA LE POT CUMPARA DIN SALARIUL DE MIZERIE CARE IL AM -apropo hotii din PSD se zbat tare sa vina la putere DOAMNE FERESTE.......................
29.   Pentru topy calinescu trimis de
(19 iul 2008, 23:45:49
Nu te mai crede "TETEA",pentru ca "TETEA" era numit ofiterul TL fost coleg de al tau de la graniceri,care a avut curajul sa ia alt drum in momentul cand a constatat ca in politia de frontiera sunt multe hiene ca tine si a plecat cu fruntea sus si cu obrazul curat,munceste cinstit si e fericit,nu ca tine care te lauzi ca traiesti din pensia soacratii si din "plata"contribuabililor(tura I,II,III,IV)sau poate face Iri pentru tine o tura speciala pana vine tata Fed sa te saturi de bani.Apropo,nu ii cauti lui Iri o Monica.
30.   Pentru y trimis de
(19 iul 2008, 23:51:56
MUUUUUUUUUYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY bien!!!!!!!!!!!!!
31.   PENRU X trimis de
(20 iul 2008, 00:07:38
N-AI NICI O TREABA,PRIETENE.TRAIESTI DIN AMINTIRI .T E T E A RAMANE T E T E A, INDIFERENT CAT DE MULT TE O F T I CI .IL CUNOSC .E JUPAN .are bani de TE INGROAPA.DAR NU-SI PUNE MINTEA .E DESTEPT.PARCA PREA DESTEPT.E PE P*****A LUI.N-AI NICI O TREABA.TE-NTELEG,NU POTI MAI MULT. O AI PREA MICA.CONSOLEA-ZA-TE CU IDEEA!
31.1  RE: PENRU X trimis de
(20 iul 2008, 08:05:07
Daca te intereseaza, X o are numai buna.Nu am facut dragoste mai bine in viata mea cu nimeni altcineva asa cu o face X.Probabil a ta este lunga si bleaga asa cum esti si tu.
32.   CONCLUZIE trimis de
(20 iul 2008, 00:15:39
CALINESCU E BAIAT BUN,NU A FACUT RAU NIMANUI..!
33.   Pentru stimabilul y trimis de
(20 iul 2008, 00:37:14
tetea le-a taiat subventia.nu a-ti putut sa-l compromIteti.FEDEA e in perfuzii .IT"S OVER!
34.   Lunga asteptare trimis de
(20 iul 2008, 02:47:26
cand il punetzi sef pe diaconescu, sefilor ca deabea asteptam sa vedem busurile alea mari pline cu strujeni pe artera ka pe vremuri; ce bine era
35.   Mare prost redactorul asta! trimis de
(20 iul 2008, 02:57:04
"tartor"-limbaj de mahala ...

cat despre fediuc:))de ce nu se sesizeaza politia sau care dracu mai au atributii:))looseri
36.   Muianov trimis de
(20 iul 2008, 03:05:13
control mai riguros la camioanele facute de sclavul rustii ca se face el prostalan dar el ii keia lui tata(mai ales ca iau luat apele averea si trebuie s-o refaca si nu mai are timp mult ca vine pensia)
36.1  RE: Muianov trimis de
(20 iul 2008, 12:43:56
sugeti****
37.   Pentru fraieri trimis de
(20 iul 2008, 13:43:06
Nenea de la Bucale e Vasile Motoc,sunt unii care-l stiu foarte bine inclusiv cei care au fost avansati la SV si au plecat din Siret.Nu e nimeni ofticat ptr ca lucrez in sistem,sunt altii mult mai ofticati ca mine...asa ca "ochiul"........
37.1  RE: Pentru fraieri trimis de
(20 iul 2008, 16:28:28
Dar cine au fost avansati la SUCEAVA ptr.ca acolo nu e politie de frontiera si nici vama...deci
38.   Pentru curiosul trimis de
(20 iul 2008, 18:55:03
Au fost avansati cei care au in anii trecuti au facut trafic intens cu tigari si s-au realiat excelent din pct de vedere material in 3-4 ani,iar unul din ei este mare scula la "crima organizata",toate structurile au legatura intre ele.Traiasca Nea Moti.
38.1  RE: Pentru curiosul trimis de
(20 iul 2008, 19:12:19
concret despre cine este vorba...poate sunt interesati baietii cu ochi albastri.
39.   Habar n-aveti trimis de
(20 iul 2008, 19:45:22
nenea butur si cu ala din vama de la siret (cum dreaq il cheama...avea a6 ala verde vechi) l-au ars pe fediuc,ptr ca nu cotiza destul la ei si tot grosu' pleca la motoc. atat! e vorba doar de loveleeee si nimic altceva; romulus stie mai multe hahahahahahahahaha
39.1  RE: Habar n-aveti trimis de
(20 iul 2008, 22:39:29
BA IDIOT CUVANTUL E LIBER IN ROMANIA -IN PSD SECURIST VA C..TI PE VOI UNUL PE ALTUL SA ISITI DIN DNA
40.   Grija mare! trimis de
(20 iul 2008, 21:35:05
Sa vedeti voi astea care vorbiti aiurea si sunteti ofticati cand dau astea de voi!Mai tampiteilor!!! se stie exact de unde vin aceste comentarii si de la ce adrese de I.P.!!!!Vai de mama voastra ce o sa va astepte!Nu vad eu mari cinstiti pe aici sa comenteze !!Doar lepre care au complexe mari!!!!Si apropo !!!Uitati ce spune ziarul!!! Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru continutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

Comic nu????????????Sa va vad eu atunci cand isi pun mintea astea sa vada cine scriu asemenea aberatii si nu au curajul sa isi dea numele!!!!

40.1  RE: Grija mare! trimis de
(20 iul 2008, 22:09:08
Nu mai MACai degeaba, IP -ul il poti schimba cum vrei si cand vrei(daca esti cine nu esti-adica informatician), altele-s "chichitele" care lasa urme. Asa ca nu mai descuraja lumea asta dinamica si fi mai static sau viceversa, daca ma intelegi ce vreau sa-ti spun(DHCP-ul te mananca!).

Reporterul s-a scos, el a redat doar ce i-ati "soptit" voi si unii colegi de ai celor din Siret, restul...

Voi chiar nu ati inteles nimic, de la primul articol si pana acum tot dati cu "barda", dar asta nu va face barzi ci "cozi de topor".

Era o melodie "Lasa lumea sa vorbeasca...."

Prietenii stiu de ce....
40.2  RE: Grija mare! trimis de
(20 iul 2008, 22:15:33
Daca ai inteles ce vreu sa spun, verifica. Acum am IP de Bucuresti, iar acum cateva minute era de Bacau, poate vrei si de Timisoara.

Nu numai eu fac asta, dar lasam o "codita" ca sa se stie ca suntem vigilenti.

Prrietenii stiu de ce....
40.3  RE: Grija mare! trimis de
(20 iul 2008, 22:26:18
pentru incultii astea care dau cu barda e bun sa stie numai de IP!!!!Emult prea mult pentru ei DHCP-ul!!!!Ei sunt si cei care alimenteaza ziarul si tot ei fac comentarii!!Si se mai intreaba cine sta calare pe FEDEA!!!!Vreti sa stiti cine comenteaza ??????????e simplu de aflat!!o plangere penala si se afla imediat cine tre sa raspunda si sa dea banii la cei lezati!!!!u mai fost cazuri in judet si au fost aflati cei care vorbesc prostii ascunsi in fata unui calculator!Va dati seama ce bolnavi sunt astea frate de scriu atatea aberatii!!!!
40.4  RE: Grija mare! trimis de
(20 iul 2008, 22:40:51
BA IDIOT CUVANTUL E LIBER IN ROMANIA -IN PSD SECURIST VA C..TI PE VOI UNUL PE ALTUL SA ISITI DIN DNA
40.5  RE: Grija mare! trimis de
(20 iul 2008, 23:03:57
baaaaaaaaaaa,vino si ia-mi aipiul din antalya,tocmai sunt la terasa yaziz murat,cu wirelles moka ptr clienti,****ti dhcpu****
41.   Rafuirea bandelor pe net trimis de
(20 iul 2008, 22:21:12


42.   Democratie trimis de
(20 iul 2008, 23:13:47
informatia e libera...iar faptul ca Robul merge cu Dacia din 1900 toamna si Fedea cu Audi Q7 e realitate.

Fediuc tocmai si-a luat Q7 din salariul sau de bugetar, iar fraierii stau si comenteaza pe la colturi.

Spatii comerciale, apartamente in suceava, teren in Radauti si Hardic...iar robu si pop muncesc pe vorbe si pe SANCTIUNI.

asta tace si face, iar articolul e dictat de concurenta....

TOATE AU UN SCOP...CONTORLUL CE VA VENI VA SANCTIONA SEFII DE LA RADUTI SI NU DE LA SIRET!!!!! POP PLEACA ...ROBU PLEACA SI VINE INAPOI TRUPA LUI FEDIUC SI MOTI!
43.   Fraiereii trimis de
(20 iul 2008, 23:27:34
ma nu mai comentai degeaba ca oricuum nu va i-a nimeni in seama ZAVATE nu o sa ajunga sef la pfr siret si nici diaconescu sunt niste mici fraieri care se zbat degeaba !!fedea e prea tare pentru ei si toate neamurile lor l-a un loc.incercati l-a gardieni publici si lasati-l in plata domnului ca-i mai tare decat el
44.   Bau trimis de
(21 iul 2008, 00:03:05
zii alora cu ip-ul.....sa le citeasca un popa si din bucuresti si din bacaulaughing)))))))))))))))))))))))))))
45.   E bun... trimis de
(21 iul 2008, 09:59:25
ptr cunoscatori. silviu, poate are defectele lui dar are scoala vietii. a incercat intotdeauna sa se autodepaseasca. are o familie adevarata, un copil reusit si reusite pe plan social si profesional. ca n-a fost olimpic, poate, dar sunt sigura ca nici voi. are cap si e descurcaret. e simpatic chiar, atunci cand vrea si are cu cine...un lucru important, are prieteni adevarati, cu care se intelege foarte bine si cel mai important, il inteleg, asa cu aerele lui de vedeta...oricum, ii sta bine...
46.   Conti... trimis de
(21 iul 2008, 10:01:27
si inca ceva, scoala vietii a absolvit-o cu magna cum laude...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei