Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 16 iun 2008 - Anul XIII, nr. 139 (3820)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sandu: Fazele fixe vor fi importante în meciul cu Olanda

Luni, 16 Iunie 2008 (16:20:25)

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal (FRF), Mircea Sandu, a declarat, luni, în cadrul unei conferinţe de presă, că fazele fixe vor fi foarte importante în partida România-Olanda şi a adăugat că este convins că naţionala va ajunge în sferturile de fianlă la Euro-2008, transmite trimisul MEDIAFAX.
  "Ne-am dori să nu pierdem meciul cu Olanda. Nu ne-am gândi niciodată că putem avansa şi cu două puncte. Jucătorii erau trişti că nu au câştigat cu Italia. Promisiunea echipei este că ne vom califica cu Olanda şi că vom ajunge la Viena (n.r. - locul meciului din sferturi). Ne interesează să câştigăm meciul cu Olanda ca să nu mai stăm să aşteptăm celălalt rezultat. Piţi îşi va lua măsuri, iar fazele fixe vor fi foarte importante. Goian este suspendat, dar sper să înscrie în meciul următor, pentru că participă decisiv la faza de atac. Dacă este să nu ne calificăm, vom avea un regres şi o vom lua de la capăt, dar eu spun că ne vom califica", a spus Sandu.

Mircea Sandu a precizat că nu vrea să se gândească la faptul că delegaţia României se va întoarce în ţară pe data de 19 iunie, adică după faza grupelor. "După meciul cu Olanda ne vom întoarce la St. Gallen şi apoi la Viena. Trebuie să nu luăm gol şi să marcăm unul mai mult decât Olanda. Cum o va face Piţi, nu mă interesează. Nu vreau să mă gândesc la faptul că pe 19 vom pleca acasă. Sper să fie o relaxare în cazul olandezilor. Am auzit că nu joacă mulţi titulari ceea ce ar reperezenta un avantaj. Trebuie să sperăm că le va scădea concentrarea. Ar fi o performanţă să ieşim din această grupă. Un astfel de rezultat este dătător de speranţe. Mai sunt trei locuri pentru sferturi şi, după părerea mea, noi merităm să mergem mai departe", a menţionat oficialul FRF.

Şeful forului fotbalistic de la Bucureşti susţine că a primit un mesaj de la nişte oameni de afaceri care au promis fiecărui jucător câte o garsonieră în cazul calificării. "Am primit un mesaj de la fraţii Negoiţă (n.r. - oamenii de afaceri Ionuţ şi Robert Negoiţă), care ne-au promis că, dacă ne calificăm, vor oferi garsoniere în valoare de un milion de euro. Dacă ajungem în semifinale vor oferi 1,6 milioane de euro, iar pentru finală 2,2 milioane. Probabil că se vor încheia acorduri şi cu alţi oameni de afaceri", a precizat Sandu.

De asemenea, Mircea Sandu a precizat că fotbaliştii români vor primi jumătate din suma oferită de UEFA pentru o eventuală calificare în sferturile de finală.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sandu: Fazele fixe vor fi importante în meciul cu Olanda.
 Vizualizări articol: 484 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sandu: Fazele fixe vor fi importante în meciul cu Olanda0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei