Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 16 iun 2008 - Anul XIII, nr. 139 (3820)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Iordănescu: Cu Olanda cred că vom juca o carte ofensivă

Luni, 16 Iunie 2008 (16:30:58)

Fostul antrenor al echipei naţionale, Anghel Iordănescu, a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, că selecţionerul Victor Piţurcă va merge pe "o carte ofensivă" în partida cu Olanda pentru a asigura "prin joc" calificarea României în sferturile de finală ale Euro-2008.
  "Cred în şansa echipei noastre naţionale. Am convingerea că echipa naţională va rezolva prin joc această partidă cu Olanda. Cred că vom juca o carte ofensivă pentru că echipa naţională are nevoie de victorie ca să nu mai stea la mâna celuilalt rezultat. Cred că în ceea ce priveşte jocul României, mai sunt lucruri de pus la punct, dar în aceeaşi măsură la o asemenea competiţie mai important este rezultatul. Eu mă bazez mai mult pe jocul echipei, decât pe calităţile individuale. Evident că Mutu poate decide o partidă, dar eu mă bazez în mod special pe jocul întregii echipe", a declarat Iordănescu.

În ceea ce priveşte schimbările anunţate de antrenorul Van Basten în formula de start a Olandei, Iordănescu consideră că acesta ar putea fi un avantaj pentru echipa pregătită de Victor Piţurcă: "Personal, nu cred într-o posibilă alianţă între Olanda şi România şi sper ca totul să se tranşeze în teren şi nu în afara lui, deşi Olanda ar fi intresată ca noi să ne calificăm. Dar asta nu înseamnă că se va da la o parte. Olanda va odihni câţiva jucători din echipa de bază, pentru sferturile de finală. Ar fi un lucru care ne-ar conveni de minune".

Anghel Iordănescu spune că se aştepta la o prestaţie mai slabă din partea campioanei mondiale Italia şi a vicecampioanei Franţa la Campionatul European. "Eu am spus clar, înainte de începerea competiţiei, că Franţa nu mai este demult acea echipă pe care o cunoşteam toţi şi că Italia are şi ea probleme destul de serioase în faza defensivă, în absenţa lui Canavaro. Şi ca exemplu putem să ne aducem aminte că la Campionatul Mondial a primit doar două goluri, iar acum, într-un singur meci, a primit trei goluri. Cred că şanse mari la câştigarea trofeului le au Germania, Olanda şi Portugalia. Croaţia? Nu, nu, mai degrabă Spania", a mai spus fostul selecţioner.

Olanda şi România se vor întâlni, marţi, 17 iunie, la ora 21.45, la Berna, în ultima etapă a grupei C de la Euro-2008. Tot atunci se va disputa, la Zurich, partida Franţa - Italia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Iordănescu: Cu Olanda cred că vom juca o carte ofensivă.
 Vizualizări articol: 491 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Iordănescu: Cu Olanda cred că vom juca o carte ofensivă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei