Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 16 iun 2008 - Anul XIII, nr. 139 (3820)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

MAE anunţă că vizele pentru Australia se pot obţine, începând de luni, în sistem electronic

Luni, 16 Iunie 2008 (16:42:58)

Cetăţenii români care doresc să călătorească în Australia în scop turistic sau de afaceri pot obţine, începând de luni, viza pentru acest stat pe site-ul oficial al Departamentului pentru Migraţie şi Cetăţenie australian, fără a fi necesare documente suplimentare, informează MAE.
 
  Departamentul australian pentru Migraţie şi Cetăţenie a anunţat, luni, accesul României, Poloniei şi Bulgariei la sistemul electronic de vize "e-676 autogrant facility" şi introducerea, în luna octombrie, a platformei "e-Visitor", care ar urma să asigure un tratament egal pentru solicitanţii de viză din statele membre UE, se arată într-un comunicat al MAE remis agenţiei MEDIAFAX.

Sistemul "e-676 autogrant facility" permite solicitarea vizelor de scurtă şedere în scop turistic on-line, la orice oră, din orice punct de pe glob, astfel încât obţinerea unei vize de intrare în Australia devine, începând din 16 iunie 2008, "o simplă formalitate", precizează MAE.

Conform comunicatului, cetăţenii români, posesori ai unui paşaport românesc valabil minimum şase luni, care doresc să călătorească în Australia în scop turistic sau de afaceri pot obţine, începând cu 16 iunie 2008, viza de intrare în sistem electronic, "în decurs de câteva minute", accesând site-ul oficial al Departamentului pentru Migraţie şi Cetăţenie australian (www.immi.gov.au), fără a fi necesară prezentarea unor documente adiţionale.

MAE precizează că vizele acordate în sistem "e-676 autogrant facility" au o valabilitate de 12 luni, conferind un drept de şedere de 90 de zile, cererea fiind procesată în mod gratuit şi că pentru minorii posesori de paşaport individual este necesară furnizarea unei autorizaţii parentale de călătorie.

Până la 16 iunie 2008, cetăţenii români puteau solicita vize de intrare în Australia în scop turistic fie la misiunile diplomatice şi oficiile consulare ale acestui stat, fie prin sistemul electronic "e-676".

Potrivit anunţului Departamentului australian pentru Migraţie şi Cetăţenie, citat de MAE, platforma e-Visitor va simplifica în continuare procedurile de solicitare a vizei australiene pentru cetăţenii statelor UE, eliminând necesitatea completării unor formulare complexe şi transmiterea altor documente în sprijinul cererii de viză.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului MAE anunţă că vizele pentru Australia se pot obţine, începând de luni, în sistem electronic.
 Vizualizări articol: 632 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
MAE anunţă că vizele pentru Australia se pot obţine, începând de luni, în sistem electronic5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei