Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 16 iun 2008 - Anul XIII, nr. 139 (3820)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Alb, albastru, roşu şi turcoaz - culorile predominante ale ţinutelor oficiale pentru JO-2008

Luni, 16 Iunie 2008 (16:41:57)

Comitetul Olimpic şi Sportiv Român a prezentat, luni, la Izvorani, ţinutele oficiale şi echipamentul sportiv ale delegaţiei României pentru Jocurile Olimpice de la Beijing, culorile predominante fiind alb, albastru, roşu şi turcoaz, în diverse combinaţii.

  Ţinutele au fost prezentate de către lotul naţional de tineret de canotaj, dar şi de componenţi ai echipei olimpice a României pentru JO de la Beijing, printre care atleţii Marian Oprea şi Angela Moroşanu şi scrimerii Mihai Covaliu şi Rareş Dumitrescu.

Echipamentul oficial este produs de firma Asics şi este disponibil în mai multe variante, cu pantaloni lungi, scurţi, sau trei sferturi, în diverse combinaţii de culori, alb cu albastru, roşu cu albastru sau complet albastru. Pentru ţinuta de zi, există de asemenea mai multe variante, oferite de firmele Secuiana (pentru bărbaţi) şi Caremil (pentru femei), elementul comun fiind culoarea turcoaz. Fetele vor putea purta rochii albe cu imprimeu floral turcoaz şi sacou în aceeaşi culoare, în timp de costumul masculin poate fi compus din pantaloni bej şi sacou turcoaz, asortate cu o pălărie.

"Sunt nişte haine frumoase, foarte comode, mie îmi plac. Sper să le purtăm cu ocazia unui moment fericit. Îmi doresc foarte mult o medalie. Aur din nou este foarte foarte greu, dar nu este imposibil. Sunt şanse, aşa că sper să le fructific", a declarat Mihai Covaliu, după ce a prezentat ţinutele.

Şi preşedintele COSR, Octavian Morariu, s-a declarat mulţumit de ţinutele prezentate. "Sunt mulţumit de ce am văzut pe podium. Sper să fiu mulţumit şi după 24 august. Ţinutele sunt corecte, sunt arătoase, suficiente ca număr, cred eu şi efortul sponsorilor şi al partenerilor este destul de important. Am reuşit să facem economie de peste un milion de euro, bani pe care îi vom putea redirecţiona către performanţă de acum înainte. Nu mi se pare că s-a făcut rabat la calitate. Sunt firme româneşti de prestigiu, care lucrează pentru export. Nu cred că ţinutele sunt sub nivelul celor pe care le vor avea celelalte naţiuni", a afirmat Morariu.

După prezentarea de modă, fosta canotoare Elisabeta Lipă a primit Colanul Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, disticţie acordată pentru întreaga carieră. "Am îmbrăcat şi eu ţinuta oficială a echipei olimpice a României. Am fost portdrapel şi îmi amintesc cu plăcere de acele momente. Acest colan ar putea să fie prima medalie olimpică a României pentru că am mână bună şi sunt ferm convinsă că acesta a fost un început de drum şi am spart gheaţa către Beijing cu mult aur", a spus Lipă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Alb, albastru, roşu şi turcoaz - culorile predominante ale ţinutelor oficiale pentru JO-2008 .
 Vizualizări articol: 499 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Alb, albastru, roşu şi turcoaz - culorile predominante ale ţinutelor oficiale pentru JO-20080.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei