Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 31 mai 2008 - Anul XIII, nr. 126 (3807)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tăriceanu cere românilor să nu mai stea "pasiv" faţă de procesul electoral

Duminică, 1 Iunie 2008 (22:03:01)


Premierul Călin Popescu Tăriceanu i-a îndemnat, duminică, pe români, după anunţarea rezultatelor exit-poll-urilor, ca pe viitor să nu mai stea "pasiv" faţă de procesul electoral şi să meargă la vot în turul doi al alegerilor locale
  El a mulţumit persoanelor care au participat la dezbaterile privind problemele comunităţilor şi la procesul electoral de duminică.

"Unii dintre dumneavoastră aţi votat cu acei candidaţi care, probabil, vor învinge, alţii cu cei care vor fi învinşi, însă în viaţa democratică fiecare vot, fiecare idee, fiecare program, fiecare proiect sunt la fel de importante. De aceea le sugerez tuturor să nu părăsească scena politică, să fie în continuare implicaţi şi atenţi la nevoile comunităţilor lor", a spus Tăriceanu.

Şeful Guvernului a arătat însă că are datoria să se adreseze şi românilor care nu au votat şi i-a îndemnat pe aceştia ca pe viitor să nu mai stea pasiv, ci să se implice în construirea unui nou viitor pentru satele şi oraşele României.

"Peste două săptămâni, în multe localităţi va avea loc al doilea tur de scrutin al alegerilor şi îi îndemn să meargă la vot", a spus premierul.

În calitate de prim-ministru, Tăriceanu a transmis urări de succes candidaţilor care au ieşit învingători la alegerile de duminică şi i-a îndemnat pe toţi să fie gospodari şi buni administratori, astfel încât fiecare comunitate să fie cât mai prosperă.

"Îi asigur pe toţi de sprijinul Guvernului, indiferent de culoarea politică, atâta timp cât respectă interesele comunităţilor de care au fost aleşi. Ca cetăţean şi ca om politic mă gândesc, totodată, la imensa responsabilitate ce apasă pe umerii fiecăruia dintre cei aleşi astăzi. De consiliile locale şi de consiliile judeţene, de primarii şi de preşedinţii consiliilor judeţene depinde modul în care localităţile din România vor valorifica oportunităţile oferite de fondurile provenite de la Uniunea Europeană şi de programele guvernamentale. De aceea, închei prin a-i îndemna pe cetăţeni să fie exigenţi cu cei astăzi aleşi şi să-i monitorizeze cu atenţie", a adăugat Tăriceanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tăriceanu cere românilor să nu mai stea "pasiv" faţă de procesul electoral.
 Vizualizări articol: 545 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tăriceanu cere românilor să nu mai stea "pasiv" faţă de procesul electoral0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei