Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 31 mai 2008 - Anul XIII, nr. 126 (3807)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

PRM cere anularea alegerilor locale de ieri

PRM cere anularea alegerilor locale din întreaga ţară, a anunţat, duminică, preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, după anunţarea rezultatelor exit-poll-urilor, apreciind că "niciodată nu au fost fraude atât de numeroase şi atât de mari, care să vicieze grav rezultatele".

El a menţionat, ca argument în sprijinul afirmaţiilor sale, existenţa mai multor cetăţeni din judeţul Teleorman cărora li s-au acordat vize de flotant pentru a vota în Sectorul 6 al Capitalei, unde majoritatea preşedinţilor birourilor electorale ale secţiilor de votare sunt în subordinea primarului Cristian Poteraş.

"Dacă Traian Băsescu lasă să îi scape din mână Primăria Generală a Capitalei, ajunge imediat la puşcărie. Sunt acolo dovezile unor ilegalităţi strigătoare la cer ale lui, ale lui Adrian Videanu şi ale echipelor lor", a susţinut senatorul PRM.

"Nu se doreşte să mai intrăm nici în Consiliul General al Municipiului Bucureşti nici în viitorul Parlament", a susţinut preşedintele PRM.

"Păi, arată doamna profesor Verginia Vedinaş a om de 1%?", i-a întrebat el pe cei prezenţi la conferinţa de presă.

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a spus că nu are nimic ce să le reproşeze candidaţilor PRM care au obţinut rezultate slabe la acest scrutin.

"Eu vă asigur că am nervii foarte tari. Eu ştiam că aşa se va întâmpla şi uite că s-a întâmplat, pentru că îi ştiu natura infracţională a lui Băsescu. Băsescu minte şi fură aşa cum bea şi respiră", a menţionat el şi le-a cerut celor prezenţi în sală să constate că are un "tonus foarte bun".

Potrivit lui Vadim, marele perdant al acestor alegeri este Sorin Oprescu, şi nu PRM. "Nu intrăm în CGMB. Ce să spun? Nu mai pot!", a spus, ironic, preşedintele PRM.

El a spus însă că are veşti bune privind rezultatele obţinute de partidul său în restul ţării.

În timpul intervenţiei sale, Vadim Tudor s-a declarat nemulţumit de modul în care este tratat PRM faţă de alte partide, el criticând faptul că niciuna dintre televiziunile prezente nu a transmis în direct declaraţia sa.

 

CV Tudor spune că prezenţa la vot a fost "umflată".

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a susţinut că prezenţa la vot la alegerile locale a fost "umflată" ca să se poată arunca sute de mii sau poate milioane de buletine de vot în urne.

El a spus că, după estimările sale, prezenţa la vot în întreaga ţară a fost cu mult sub 30 la sută.

"Este o formă de boicot exercitată de populaţia României. (…) Lumea este scârbită pentru că nu mai avem de a face cu politică şi, cu atât mai puţin, cu democraţie", a opinat senatorul PRM.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PRM cere anularea alegerilor locale de ieri.
 Vizualizări articol: 1119 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
PRM cere anularea alegerilor locale de ieri3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   VADIREA trimis de
( 2 iun 2008, 10:46:40
Am avut ocazia sa conduc campani. Domnul Vadim are dreptate. Dar nu stie ceva. Ultimele campani electorale au avut un puternic rol de a intimida pe cei ce doreau sa voteze un partid care nu a m ai fost la guvernare.
1.1  RE: VADIREA trimis de
( 2 iun 2008, 23:53:59
CU ASA GANDIRE SI ASA GRAMATICA - NU E DE MIRARE CA ATI PIERDUT SI ALEGERILE ASTEA. SI O SA MAI PIERDETI. DAR NATI MEIR ARATA A PARLAMENTAR (NICI EL NU STIE LIMBA ROMANA - CA SI TINE, MAI )
2.   Campani sau campanii ? trimis de
( 2 iun 2008, 11:22:55
Cam analfabeti conducatorii astia de "campani" a lui Waccin Tudor ...
3.   Vadim trimis de
( 2 iun 2008, 12:05:35
va respect domnule Vadim si inca sunt un simpatizant al partidului dar nu aveti organizatii locale in comune sate , am participat la o sectie pe toata durata zilei nu se poate face nici o frauda.
4.   Nici vorba! trimis de
( 2 iun 2008, 12:24:46
Nici vorba de frauda electorala impotriva PRM, pur si simplu acest partid este ignorat in aceasta parte a tarii, afirm categoric acest lucru fiindca traiesc printre oameni! Cred ca analiza cauzelor ce-au condus spre aceasta situatie este mai urgent necesara pentru conducerea acestui partid decat orice alte actiuni, insa este posibil sa nu se vrea acest lucru fiindca ar insemna innoire!
5.   Medicamente! trimis de
( 2 iun 2008, 12:30:37
Poate da Domnul si dispari pe undeva pe la Balaceanca mai Vadime!
6.   Pareri trimis de
( 2 iun 2008, 14:03:32
Era de astepta, PRM-ul v-a creste in sondaje cind nu va mai fi condus de Vadim Tudor, iar la nivel local, atunci cind vor disparea basinosi de Acatrine. Ne meritam soarta va spune un PRM-ist. Sa dispara mumiile de la conducere si hleasta de lingai de pe linga ei. Cei destepti au plecat deja din PRM. Vom avea soarta taranistilor.
6.1  RE: Pareri trimis de
( 2 iun 2008, 14:55:23
" V-A" creste in sondaje???? mai, da ce gramatica ai.
6.2  RE: Pareri trimis de
( 2 iun 2008, 23:58:17
TOCMAI IN PRIVINTA GRAMATICII ATRAGEAM ATENTIA LA UN MEMBRU AL STAFF-ULUI PRM. NICI EL NU CUNOASTE REGULILE GRAMATICALE. CU ASA OAMENI INTRA PRM IN PARLAMENT! ... DACA VA MAI INTRA.
7.   Medicamenteeeee trimis de
( 2 iun 2008, 15:35:08
Vadim a apus,suntem in 2008 o tara a UE,nu mai putem avea pretentia la teritorii.Asadar,PRM in Romania si-a pierdut obiectul de activitate.
8.   !!!!!!!!!!!!! trimis de
( 2 iun 2008, 22:04:52
MEDICAMENTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
9.   Interesant trimis de
( 3 iun 2008, 01:32:28
Domnule ILIE NITA te rog " stinge lumina" dupa d-ta, ca ai cheltuit prea mult !
10.   Hai Vadim...la BALACEANCA trimis de
( 3 iun 2008, 08:50:40
daca acest partid a pierdut cam tot ce se putea pierde(voturi. membrii de partid, simpatizanti, etc) aceasta se datoreaza in totalitate marelui TRIBUN. Schimbati-l fratilor si trimiteti-l acolo unde-i locul...la BALACEANCA!!!!!!!!!!!!!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din National

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei