Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 31 mai 2008 - Anul XIII, nr. 126 (3807)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

L'Equipe: România impresionează

Duminică, 1 Iunie 2008 (16:11:19)

Publicaţia franceză L'Equipe a calificat drept impresionantă evoluţia reprezentativei României în meciul amical cu Muntenegru, câştigat, sâmbătă, la Bucureşti, cu scorul de 4-0, care a fost ultimul pentru "tricolori" înainte de Campionatul European din perioada 7-29 iunie.
  "România impresionează" a titrat cotidianul francez. "A fost doar un meci amical, dar România, viitoare adversară a Franţei la Euro, a lăsat o puternică impresie. Într-o formulă care ar trebui să fie aproape de cea din meciul cu Franţa, la 9 iunie, jucătorii lui Victor Piţurcă au avut nevoie doar de 15 minute pentru a deschide scorul, inevitabil, prin Adrian Mutu. Diferenţa a fost făcută în repriza a doua de rezerve. Întâi a marcat Ghionea şi apoi Dică. Jucătorul de la Steaua Bucureşti, autor al unei duble, şi-a ajutat echipa să încheie cu brio faza de pregătire. Succesele lejere cu Albania (6-1) şi cu Rusia lui Guus Hiddink (3-0) îi plasează printre outsiderii de prim rang. Franţa este prevenită", a notat L'Equipe.

Site-ul goal.com a notat că "România a trimis un mesaj" Franţei prin victoria din meciul cu Muntenegru. "În timp ce Les Bleus dau dovadă de sterilitate şi par conectaţi la o sursă de curent alternativ în evoluţii, România, primul adversar al oamenilor lui Domenech, impresionează. Această victorie cu scorul de 4-0 (...) trimite un mesaj clar Franţei înaintea datei fatidice de 9 iunie", a scris sursa citată. Goal.com adaugă că "tricolorii" şi-au "asfixiat" adversarul în întâlnirea de sâmbătă şi că, după victoriile "convingătoare" obţinute cu Albania şi Rusia, România are un capital important de încredere, care va face ca "în această vară costumul de outsider să fie galben".

Reprezentativa României a învins, sâmbătă, cu scorul de 4-0 (1-0), echipa naţională a Muntenegrului, în ultimul meci amical disputat înaintea Campionatului European din Austria şi Elveţia, din perioada 7-29 iunie, golurile tricolorilor fiind înscrise de Mutu, Ghionea şi Dică (2).

Luni, reprezentativa României va pleca spre Elveţia, unde va disputa toate meciurile din grupa C de la Euro-2008: cu Franţa (9 iunie, Zurich), Italia (13 iunie, Zurich) şi Olanda (17 iunie, Berna).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului L'Equipe: România impresionează .
 Vizualizări articol: 498 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
L'Equipe: România impresionează0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei