Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 31 mai 2008 - Anul XIII, nr. 126 (3807)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mitrea şi Năstase se pronunţă în favoarea sprijinirii lui Oprescu de către PSD

Duminică, 1 Iunie 2008 (22:31:32)

Coordonatorul campaniei PSD, Miron Mitrea, şi preşedintele Consiliului Naţional al partidului, Adrian Năstase, s-au pronunţat, duminică, după anunţarea primelor estimări ale rezultatelor alegerilor locale, pentru sprijinirea de către partid a lui Sorin Oprescu în turul doi de scrutin.
  Mitrea a declarat că va vota, la prima şedinţă a conducerii partidului, în favoarea propunerii preşedintelui Mircea Geoană ca PSD să susţină, acolo unde nu are candidaţi în turul doi, orice candidat împotriva PDL.

El a precizat că, în Capitală, se pronunţă pentru ca PSD să îl sprijine, în turul doi al alegerilor pentru Primăria Capitalei, pe fostul senator PSD Sorin Oprescu.

Totodată, Mitrea a apreciat că Diaconescu ar fi obţinut un alt rezultat dacă fostul social-democrat Oprescu nu candida pentru acelaşi post.

Şi Năstase a afirmat că susţinerea lui Oprescu în turul doi de către PSD ar fi "absolut naturală", întrucât astfel se pune problema unui vot împotriva lui Traian Băsescu.

El a apreciat rezultatul politic obţinut de PSD ca unul foarte bun, care plasează partidul pe o tendinţă ascendentă şi a afirmat că rezultatul ar fi fost altul şi în Bucureşti dacă partidul ar fi luat altă decizie.

Întrebat dacă rezultatul obţinut de partid impune schimbarea anumitor lideri, Năstase a spus că, la nivelul organizaţiilor locale, ar putea fi nevoie de "întărirea" unor echipe. Vorbind despre posibile schimbări la nivel central, Năstase a evitat un răspuns tranşant, spunând că nu este necesară "introducerea unui virus în munca de partid, creând o stare de tensiune".

La alegerile pentru Primăria Capitalei, primele două poziţii au fost obţinute de candidatul PDL Vasile Blaga şi de candidatul independent Sorin Oprescu, conform rezultatelor unor exit-poll-uri difuzate de Realitatea TV şi Antena 3, aceştia urmând să se confrunte în turul doi de scrutin.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mitrea şi Năstase se pronunţă în favoarea sprijinirii lui Oprescu de către PSD.
 Vizualizări articol: 459 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mitrea şi Năstase se pronunţă în favoarea sprijinirii lui Oprescu de către PSD0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei