Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 25 apr 2008 - Anul XIII, nr. 98 (3779)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Uhrin: Vrem să câştigăm cu Gloria pentru a arăta că ultima înfrângere de acasă a fost o întâmplare

Vineri, 25 Aprilie 2008 (15:10:02)

 Antrenorul echipei Poli Ştiinţa Timişoara, Dusan Uhrin jr., a declarat că vrea să câştige meciul cu Gloria Buzău de sâmbătă, de pe teren propriu, din etapa a XXXII-a a Ligii I, pentru a demonstra că ultima înfrângere de "acasă", cu Universitatea Craiova, scor 1-3, a fost o întâmplare.
  "Este un meci pe care dorim neapărat să-l câştigăm, să demonstrăm că ultima înfrângere de acasă a fost o întâmplare, iar pentru asta avem mare nevoie de sprijinul publicului. Pe mine nu mă interesează situaţia contractului lui Popa, mi-am asumat o responsabilitate când am făcut schimbul între el şi Pantilimon, dar asta nu înseamnă că nu va mai juca. Oricum, cei patru din apărare vor juca şi mâine", a spus Uhrin

Tehnicianul formaţiei Gloria Buzău, Ştefan Stoica, spune că elevii săi trebuie să uite ultima înfrângere de pe teren prorpiu, scor 0-4 cu Oţelul, pentru a se concentra pentru ultimele trei etape ale sezonului. "Trebuie să ţinem capul sus şi să luptăm până la capăt. Încă suntem deasupra liniei şi îmi vine greu să cred că Ceahlăul va continua şi la Galaţi seria victoriilor din deplasare. Noi trebuie să câştigăm cât mai multe puncte în cele trei etape care au mai rămas, iar contracandidatele noastre să nu obţină rezultate care să răstoarne toate calculele hârtiei. Gloria Buzău a jucat doar pe teren, acolo am făcut noi 34 de puncte. Să uităm ce am păţit cu Oţelul şi să mergem la Timişoara cu capul sus. Aşa le voi spune şi jucătorilor mei să intre în teren", a spus Ştefan Stoica.

Poli Ştiinţa Timişoara - Gloria Buzău, sâmbătă, ora 13.30, Naţional TV

În tur: 1-2

Echipe probabile:

Poli Ştiinţa Timişoara: 29. Pantilimon - 30. Bădoi, 16. Luchin, 4. Brezisnky, 25. Milhazes - 31. Abiodun, 13. Shroj, 9. Ganea, 10. Art. Karamyan - 18. Bucur, 19. Rusici. Antrenor: Dusan Uhrin jr.

Rezerve: 12. Popa, 6. Raţiu, 3. Latovlevici, 8. Martinez, 20. Vrsici, 28. Stancu, 11. Arm. Karamyan.

Gloria Buzău: 32. Mincă - 23. Ninu, 15. Vlaicu, 4. Jozici, 26. Eze - 5. Doicaru, 14. Bicfalvi, 19. Liţu, 9. Ioviţă - 20. Cl. Ionescu, 21. Simion. Antrenor: Ştefan Stoica

Rezerve: 1. Stoicescu, 3. Ochincă, 11. Al. Stoica, 17. Guda, 18. Nejneru, 27. Filip, 99. Nunes.

Indisponibili: Tudose, Paleacu, Gheorghiţă (suspendaţi), Vigariu, Şuleap (accidentaţi).

Partida va fi arbitrată de o brigadă condusă la centru de Lucian Dan, ajutat la cele două linii de Florin Buzărnescu şi Szekely Iulian, în timp ce Laurenţiu Danşa va fi rezervă. Observatorii partidei vor fi Romeo Paşcu şi Mircea Neşu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Uhrin: Vrem să câştigăm cu Gloria pentru a arăta că ultima înfrângere de acasă a fost o întâmplare.
 Vizualizări articol: 357 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Uhrin: Vrem să câştigăm cu Gloria pentru a arăta că ultima înfrângere de acasă a fost o întâmplare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei