Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 25 apr 2008 - Anul XIII, nr. 98 (3779)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sabău: Cu Poli Iaşi Va fi un meci decisiv în care nu avem voie să facem nicio greşeală

Vineri, 25 Aprilie 2008 (13:36:51)


Antrenorul formaţiei Gloria Bistriţa, Ioan Ovidiu Sabău, a declarat că meciul cu Poli Iaşi, de sâmbătă, de pe teren propriu, în etapa a XXXII-a a Ligii I, este unul decisiv pentru echipa sa, care nu mai are voie să facă niciun pas greşit.
  "Am pierdut patru meciuri. Eu cred că e de ajuns. Meciul cu Poli Iaşi va fi unul decisiv pentru noi, în care nu mai avem voie să facem niciun pas greşit. Cred că putem să arătăm ca o echipă care a reuşit să sperie nume mari de la Bucureşti. E momentul ca fiecare dintre noi să-şi răscolească puţin orgoliul şi să demonstrăm că putem învinge", a spus Sabău.

Preşedintele clubului Poli Iaşi, Sorin Boca, crede că victoria din etapa precedentă cu Dacia Mioveni trebuie urmată de un rezultat pozitiv cu Gloria Bistriţa. "Cele trei puncte obţinute miercuri cu Dacia Mioveni nu vor reprezenta mare lucru dacă vom pierde la Reghin în faţa Gloriei Bistriţa, deoarece ne vom complica iarăşi situaţia. În schimb, dacă ne vom impune, va fi extraordinar, deoarece nu cred că vom mai putea avea probleme. Pentru a evita oboseala, jucătorii vor pleca astăzi dimineaţă (n.r.- vineri) spre Reghin, cu autocarul, întoarcerea acasă fiind programată sâmbătă seara, imediat după finalul jocului. Fotbaliştii vor avea liber prima şi a doua zi de Paşte, marţi fiind aşteptaţi la antrenamente. Dacă din punct de vedere fotbalisitic, echipa va rămâne în prima ligă, sperăm ca în perioada urmatoare să achităm datoriile către bugetul statului, astfel încăt până la momentul în care va trebui să obţinem licenţa să nu mai existe niciun fel de probleme", a spus Sorin Boca.

Gloria Bistriţa - Poli Iaşi, sâmbătă, ora 17.00

Palmares: 9 4 2 3 10-8

Primul meci: 3-0, la Bistriţa, la 8 noiembrie 1995, care constituie şi scorul maxim

Singurul punct câştigat de Poli Iaşi la Bistriţa: 2-2, în 2004

Ultimul meci jucat la Bistriţa: 1-0, la 10 mai 2007

În tur: 0-2

Echipe probabile:

Gloria Bistriţa: 12. Tătăruşanu - 24. Matei, 25. Toma, 18. Frăsinescu, 30. Turcu - 29. Negrean, 21. Nalaţi, 19. Câju, 16. R. Dobre - 7. Coroian, 9. Tilincă. Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău.

Rezerve: 22. Albuţ, 15. Ganea, 27. Dumitra, 14. Achim, 8. Arhire, 11. Hadzibulic, 20. Târnăvean.

Indisponibili: Mureşan (suspendat), Ragipovici (accidentat).

Poli Iaşi: 1. Brăneţ - 19. Homei, 30. R. Ciobanu, 28. Cr. Munteanu, 5. Pecnik - 23. Ad. Ilie - 10. A. Cristea, 7. Bersnjak, 21. Naidin, 8. Paruolo - 29. Pălimaru. Antrenor: Ionuţ Popa.

Rezerve: 33. Marc, 3. Onuţ, 22. Kalai, 18. Miclea, 20. Tincu, 25. C. Milea, 77. Buta.

Indisponibili: Bâlbă, Sfârlea (suspendaţi), Straton, Mijin (accidentaţi).Partida va fi arbitrată de o brigadă condusă la centru de Sorin Corpodean, ajutat la cele două linii de Szekely Zoltan şi Szabo Gero, în timp ce Ştefan Erdei va fi rezervă. Observatorii partidei vor fi Viorel Boiţ şi Dragoş Crăciun.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sabău: Cu Poli Iaşi Va fi un meci decisiv în care nu avem voie să facem nicio greşeală.
 Vizualizări articol: 416 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sabău: Cu Poli Iaşi Va fi un meci decisiv în care nu avem voie să facem nicio greşeală0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei