Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 25 apr 2008 - Anul XIII, nr. 98 (3779)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Andone: Dacia Mioveni îşi joacă în meciul cu CFR ultima şansă de a rămâne în Liga I

Vineri, 25 Aprilie 2008 (15:08:02)

Antrenorul echipei CFR Cluj, Ioan Andone, crede că formaţia Dacia Mioveni, pe care o va întâlni sâmbătă, de la ora 18.30, în deplasare, în etapa a XXXII-a a Ligii I, îşi joacă ultima şansă de a rămâne în Liga I, informează site-ul oficial al grupării feroviare.
  "Urmează pentru noi un meci extrem de important pentru că suntem la egalitate cu Steaua. Întâlnim o echipă cu care am jucat acum zece zile, dar cu siguranţă această partidă nu va fi la fel. Fiecare meci are istoria lui. Meciul de Cupă a fost unul în care am înscris repede, iar dacă vom reuşi şi de data aceasta să facem acelaşi lucru, vom avea un meci mai uşor. Cred că Dacia Mioveni îşi joacă ultima şansă de a rămâne în Liga I şi va fi foarte greu. Este şi pentru ei un meci foarte important", a spus Ioan Andone.

Directorul sportiv al grupării Dacia Mioveni, Răzvan Tunaru, a precizat că echipa ar putea fi condusă de pe bancă, la meciul cu CFR Cluj, de secunzii Mircea Irimescu şi Fane Ţâră, din cauza stării de sănătate a antrenorului Sorin Cârţu. "Nu cred că antrenorul Sorin Cârţu va putea fi prezent la meciul cu CFR Cluj, deoarece nu i-o permite starea de sănătate. El va urmări meciul la televizor, şi va fi în legătură permanentă cu antrenorii secunzi Mircea Irimescu şi Fane Ţâră pentru a le da indicaţii. Ne jucăm ultima noastră şansă de a rămâne în prima ligă. Avem nevoie de sprijinul publicului şi de mai mult noroc, pentru că CFR Cluj este o echipă de valoare, pentru care acest meci este la fel de important şi decisiv", a spus Răzvan Tunaru.

Dacia Mioveni - CFR Cluj, sâmbătă, ora 18.30, Naţional TV

În tur: 0-1

Echipe probabile:

Dacia Mioveni: 12. Stanca - 5. Ghindeanu, 6. Daouda, 14. Ir. Voicu, 3. Baicu - 7. Murgan, 4. Olteanu, 8. Trofin, 18. R. Neagoe - 13. Bratu, 11. Savu. Antrenor: Mircea Irimescu.

Rezerve: 22. Răduţă, 26. B. Stoica, 10. Vladu, 17. Pol, 20. A. Neagoe, 9. Vrăjitoarea.

Indisponibili: Negoiţă, Miclăuş, Scarlatache, Frăsineanu (accidentaţi), Balauru, Chiacu, Cl. Ionescu, Chihaia (suspendaţi).

CFR Cluj: 44. Stăncioiu - 2. Tony, 20. Cadu, 27. Sousa, 4. Panin - 16. Semedo, 6. G. Mureşan, 25. Andre Leao, 19. Culio - 7. Dubarbier, 99. Ruiz. Antrenor: Ioan Andone.

Rezerve: 12. Ţurcaş, 33. Dorsin, 10. Trică, 5. Manuel Jose, 14. Minteuan, 8. Peralta, 23. Fabbiani.

Indisponibili: Dani (suspendat), Hirschfeld, Nuno Claro, Ogbonna, Didy (accidentaţi).

Partida va fi arbitrată de o brigadă condusă la centru de Cristian Balaj, ajutat la cele două linii de Ionel Popa şi Traian Marchiş, în timp ce Augustus Constantin va fi rezervă. Observatorii partidei vor fi Valentin Alexandru şi Marcel Lică.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Andone: Dacia Mioveni îşi joacă în meciul cu CFR ultima şansă de a rămâne în Liga I .
 Vizualizări articol: 340 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Andone: Dacia Mioveni îşi joacă în meciul cu CFR ultima şansă de a rămâne în Liga I0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei