Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 mar 2008 - Anul XIII, nr. 54 (3735)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Copos a cerut termen de dezminţire Comisiei de Disciplină a FRF

Miercuri, 5 Martie 2008 (19:47:27)

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, care a fost audiat, miercuri, de Comisia de Disciplină a FRF pentru afirmaţiile făcute înaintea meciului restanţă cu Ceahlăul Piatra Neamţ, a cerut termen de dezminţire, a anunţat preşedintele comisiei, Daniel Marin Cernat.
  La 18 decembrie 2007, oficialul giuleştean afirmase pentru MEDIAFAX că este nemulţumit de delegarea arbitrilor Lajos Tiberiu şi Miklos Nagy, ambii din Cluj, şi a ameninţat că va retrage echipa de pe teren dacă aceştia vor greşi împotriva Rapidului. "Sunt stupefiat când văd brigada de arbitri. Poate aşa înţelege federaţia să facă delegările pentru o echipă care se bate pentru locul întâi. Le transmit celor de la federaţie că, dacă Rapid va fi furată la Piatra Neamţ, aşa cum a fost furată de foarte mult ori în acest tur de campionat, vom retrage echipa de pe teren în semn de protest. Categoric vom face asta. Vin şi eu acolo şi dacă suntem furaţi retragem echipa de pe teren. Şi cu asta am terminat. La Bistriţa am avut două penaltiuri care nu s-au dat, dar n-am zis nimic. Dar acum o retragem de pe teren. Să joace ei în locul nostru. Nu mi-e teamă de nimic, de absolut nimic", spunea Copos în luna decembrie.

Miercuri, la ieşirea de la comisie, Copos a declarat că a "lămurit lucrurile", fără să precizeze dacă va fi sancţionat în vreun fel. "Am fost chemat de Comisia de Disciplină. Am o consideraţie deosebită pentru aceşti avocaţi care fac parte din Comisie. Am lămurit lucrurile cu acea presupusă afirmaţie de la meciul Ceahlăul - Rapid", a adăugat Copos.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Copos a cerut termen de dezminţire Comisiei de Disciplină a FRF.
 Vizualizări articol: 493 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Copos a cerut termen de dezminţire Comisiei de Disciplină a FRF0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Borş de gogonele 6 porţii - 60 minute 600g roşii verzi (necoapte) 3 morcovi 2 cepe 50ml ulei 400g cartofi 1 l borş 1 leg. leuştean ± sare, piper Tăiaţi gogonelele în bucăţele şi căliţi-le împreună cu ceapa tocată mărunt în ulei.... Citeşte