Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 mar 2008 - Anul XIII, nr. 54 (3735)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Taher vrea să cumpere Rapidul, Griro sponsorizează cu un milion de euro

Miercuri, 5 Martie 2008 (14:42:42)

Omul de afaceri Fathi Taher a declarat agenţiei MEDIAFAX că în situaţia în care George Copos intenţionează să vândă FC Rapid, speră ca să se fie luat în calcul, precizând că societatea Griro sponsorizează cu un milion de euro gruparea giuleşteană.
  Griro va sponsoriza FC Rapid cu suma de 200.000 de euro până la sfârşitul actualei ediţii de campionat, umând ca în următorii 5 ani contractul să fie de un milion de euro, a spus Taher

"Dacă George Copos va vinde vreodată Rapidul, sper să ne ia şi pe noi în calcul. Casa de avocatură «Boştină şi asociaţii» s-a ocupat de tranzacţia dintre Griro şi FC Rapid. Nu există nicio clauză în contract legată de participarea în cupele europene. Nu ţin cu o echipă anume, sper să fiu invitat la meciurile Rapidului", a spus Fathi Taher, care a precizat că este acţionar majoritar la Griro şi preşedinte al Consiliului de Administraţie.

"Nu este vorba despre o sponsorizare, ci despre un contract de publicitate semnat de Rapid şi Atelierele Griviţa pentru suma de 200.000 de euro până la 30 iunie a acestui an. Jucătorii vor fi mândri să poarte numele Atelierele Griviţa sau Griro, cum se numeşte societatea lor, pe umărul lor. Mie mi-ar fi plăcut să îl poarte pe piept, dar poate mai târziu se va întâmpla asta. Acest contract se poate prelungi, vom mai discuta în vară", a declarat agenţiei MEDIAFAX acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos.

Realitatea TV a anunţat, luni, că principalul acţionar al FC Rapid, George Copos, a semnat un memorandum cu firma Griro SA pentru vânzarea a 80 la sută din acţiunile pe care le deţine la clubul giuleştean. Potrivit sursei citate, memorandumumul ar fi primul pas în vânzarea FC Rapid de către George Copos firmei Griro SA. Sumele vechiculate pentru vânzarea clubului Rapid, potrivit sursei citate, au fost de 25-30 de milioane de euro iniţial, mai apoi existând şi varianta a 100 de milioane de euro. Realitatea TV a mai precizat că Griro SA, care activează în domeniul siderurgiei, a fost preluată de la AVAS în 2003 şi este administrată de Fathi Taher.

Omul de afaceri Fathi Taher a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX că nu s-a semnat vreun fel de acord între Griro şi FC Rapid pentru preluarea a 80 la sută din acţiunile deţinute de George Copos la gruparea giuleşteană. "Nu! Nu a fost vorba despre asta. Domnul Copos are nevoie de bani? Eu nu am auzit aşa ceva. Eu ştiu că e prosper, e foarte bine. E un subiect care nu are nicio legătură cu noi. Copos nu a luat de la mine niciun dolar. Nu s-a semnat niciun memorandum, nicio hârtie între Griro şi Rapid. Repet, nu s-a semnat niciun act între Griro şi Rapid", a precizat Taher pentru MEDIAFAX.

Într-o intervenţie telefonică la Realitatea TV, finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a sugerat că probabil George Copos a pus gaj acţiunile pe care le deţine la SC FC Rapid SA pentru a împrumuta o sumă de bani. "Cred 99 la sută că George Copos a luat nişte bani şi a semnat un memorandum. Probabil că a gajat acţiunile de la Rapid pentru a lua nişte bani. Pentru că nicio bancă nu-ţi dă bani pentru acţiuni la un club de fotbal, pentru că este o activitate nerentabilă. Copos face nişte investiţii mari, construieşte un turn şi probabil are nevoie de 10 milioane pentru o afacere. Va răscumpăra sigur pentru că e vorba de 10 milioane. El a avut ofertă de la Vântu de 35 de milioane, de ce ar vinde pe 10 milioane. Cât valorează acum 80 la sută? Aproximativ 40 de milioane. E o activitate pur comercială. Pe Taher nu îl interesează, pentru că eu am avut o discuţie cu el şi despre alte cluburi mai importante. Pe mine m-a întrebat acum 3 zile Taher şi i-am zis: «Dacă te interesează imaginea, bine, dacă nu, bani n-o să scoţi din fotbal», şi el a zis: «Nu»", a spus Gigi Becali.

Taher a negat şi aceste informaţii furnizate de Becali, conform cărora Copos ar fi pus gaj acţiunile clubului Rapid pentru a lua un împrumut.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Taher vrea să cumpere Rapidul, Griro sponsorizează cu un milion de euro .
 Vizualizări articol: 510 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Taher vrea să cumpere Rapidul, Griro sponsorizează cu un milion de euro0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Borş de gogonele 6 porţii - 60 minute 600g roşii verzi (necoapte) 3 morcovi 2 cepe 50ml ulei 400g cartofi 1 l borş 1 leg. leuştean ± sare, piper Tăiaţi gogonelele în bucăţele şi căliţi-le împreună cu ceapa tocată mărunt în ulei.... Citeşte