Google
 
miercuri, 5 mar 2008 - Anul XIII, nr. 54 (3735)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,5816 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta3,9104 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe Google+ Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |  Trimite pe Yahoo MessengerMessenger |   1 imagine |   ø fişiere video

Borş de gogonele

6 porţii - 60 minute

  • 600g roşii verzi (necoapte)
  • 3 morcovi
  • 2 cepe
  • 50ml ulei
  • 400g cartofi
  • 1 l borş
  • 1 leg. leuştean
  • ± sare, piper

Tăiaţi gogonelele în bucăţele şi căliţi-le împreună cu ceapa tocată mărunt în ulei. Puneţi 2 l apă şi morcovii tăiaţi în cubuleţe. Lăsaţi să fiarbă la foc potrivit circa 30 de minute, apoi puneţi cartofii tăiaţi în cubuleţe. După ce cartofii au fiert potriviţi de sare şi piper, puneţi şi borşul fiert separat şi leuşteanul tocat mărunt. Mai lăsaţi să dea în 2-3 clocote.

(Livia Drăghicescu - Iaşi)

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Borş de gogonele.
 Vizualizări articol: 1978 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Borş de gogonele0.05

Iulius Mall Suceava
AnnaCori
Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cu garnitura trimis de
( 5 mar 2008, 21:13:30Moldova, Republic of Moldova, Republic of | )
Notati fratilor reteta ca la saracia din tara sigur o sa fie nevoie de ea.
2.   FRAIERILOR trimis de
( 6 mar 2008, 09:46:58Romania Romania | Liberty Global Operations B.V.)
mi lasa gura apa (ma rog), dar de unde naiba sa iau gogonele verzi la vremea asta. Voi chiar nu gnditi ? A, m-am prins, sunteti niste mamaligari. Hai, pa !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Elia Studio - Salon de infrumusetare
Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Borş de gogonele 6 porţii - 60 minute 600g roşii verzi (necoapte) 3 morcovi 2 cepe 50ml ulei 400g cartofi 1 l borş 1 leg. leuştean ± sare, piper Tăiaţi gogonelele în bucăţele şi căliţi-le împreună cu ceapa tocată mărunt în ulei.... Citeşte