Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 mar 2008 - Anul XIII, nr. 54 (3735)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ştefan Stoica: Gigi Becali nu mi-a dat sfaturi niciodată în privinţa alcătuirii echipei

Miercuri, 5 Martie 2008 (15:50:48)

Antrenorul echipei Gloria, Ştefan Stoica, a declarat că finanţatorul stelist Gigi Becali, care i-a vizitat, miercuri, pe jucătorii stelişti împrumutaţi la Buzău, nu i-a dat sfaturi niciodată în alcătuirea echipei, transmite corespondentul MEDIAFAX.
  "Domnul Becali ne-a mai vizitat şi altă dată, este logic, are cel puţin zece jucători tineri aici, a venit să vorbească, vine un meci important şi pentru Steaua şi e normal să vină să vadă dacă sunt în regulă, de ce au nevoie... Nu mă deranjează vizita sa. Până la urmă, echipa nu se cheamă pe hârtie Steaua II sau Steaua VII, ci Gloria Buzău. Nu mă interesează a cui e echipa, a Primăriei sau a nu ştiu cui, eu sunt angajat ca antrenor. Gigi Becali nu mi-a dat sfaturi niciodată, sunt speculaţii, el nu se bagă, când se discută ceva de la om la om este o persoană extraordinară", a spus Stoica.

Antrenorul echipei Gloria a dezvăluit ce le-a transmis Becali jucătorilor săi de la Buzău. "Le-a spus să joace fotbal, aşa cum fac de fiecare dată, să lupte, că are încredere în ei. Domnul Becali speră, e un optimist de fiecare dată şi are foarte mare încredere în jucătorii tineri de la Bucureşti. Că sunt prieten cu Andone? Sunt speculaţii. Nu se simt ceilalţi jucători discriminaţi, suntem o familie, problema este că şi ceilalţi jucători sunt tot tineri", a comentat el.

Tehnicianul buzoian a vorbit şi despre situaţia atacantului Romică Bunică, despre care s-a spus că a fost cedat la Râmnicu Sărat la dorinţa lui Gigi Becali, după ce acesta a marcat golul egalării în meciul cu Steaua din tur, scor 1-1. "Bunică este un capitol încheiat, Buzăul nu stă într-un singur jucător. Nu a fost exilat, a vrut să meargă, dacă nu voia, nu mergea. Când nu vrei să pleci, nu pleci. A sugera este cu totul alceva. Ca să pleci, trebuie să fie de acord ambele părţi. Gloria Buzău îi plăteşte contractul în totalitate până la vara următoare, chiar dacă a fost împrumutat la Râmnicu Sărat. Aşa am crezut eu, nu ştiu dacă ăsta e adevărul, dacă e plătit de aici sau de acolo. Revine automat după trei luni la echipă. Dacă rămâne aici, este altă discuţie", a spus Stoica.

Acţionarul majoritar al clubului Gloria, Costel Bucur, a declarat că Becali le-a spus jucătorilor să lupte, pentru că în funcţie de cum joacă, îşi pot arăta valoarea şi pot ajunge din vară din nou la Steaua. "A vorbit în mod special cu jucătorii veniţi de la Steaua", a precizat Bucur.

Gloria Buzău va întâlni vineri, în deplasare, de la ora 20.30, liderul campionatului, CFR Cluj, în etapa a XXII-a a Ligii I.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ştefan Stoica: Gigi Becali nu mi-a dat sfaturi niciodată în privinţa alcătuirii echipei .
 Vizualizări articol: 430 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştefan Stoica: Gigi Becali nu mi-a dat sfaturi niciodată în privinţa alcătuirii echipei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Borş de gogonele 6 porţii - 60 minute 600g roşii verzi (necoapte) 3 morcovi 2 cepe 50ml ulei 400g cartofi 1 l borş 1 leg. leuştean ± sare, piper Tăiaţi gogonelele în bucăţele şi căliţi-le împreună cu ceapa tocată mărunt în ulei.... Citeşte