Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 1 mar 2008 - Anul XIII, nr. 51 (3732)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Stolojan: Guvernul este incompetent pentru că nu a anunţat structura ajutorului de stat la CE

Duminică, 2 Martie 2008 (17:51:35)


Prim-vicepreşedintele PDL Theodor Stolojan consideră că doar incompetenţa Cabinetului Tăriceanu care a omis să anunţe Comisia Europeană despre ajutorul de stat acordat a făcut ca producătorul american de automobile Ford să nu înceapă producţia la Craiova, transmite corespondentul MEDIAFAX.
  Theodor Stolojan a apreciat, duminică, într-o conferinţă de presă la Craiova, că investiţia Ford de la Craiova ar putea ajuta şi localităţile din jurul municipiului să se dezvolte.

"Investiţia pe care Ford o face la Craiova este una din investiţiile de care aveam nevoie. Eu sper că prin venirea lor la Craiova toată această zonă din jurul Craiovei se va dezvolta", a spus Stolojan.

El apreciază că numai prin investiţii străine localităţile din jurul Craiovei se pot dezvolta, bugetul de care beneficiază fiind mult prea mic pentru nevoile pe care le au.

"Să luăm exemplul oraşului Filiaşi care are un buget asemănător cu cel al comunelor de lângă Bucureşti. Bugetul din Filiaşi este undeva la sub trei milioane de euro. Nevoile unui oraş sunt mari. De la apă, canalizare, până la străzi şi drumuri. Un investitor nu vine dacă nu are utilităţile asigurate. Cred că Fordul va aduce investitori care pot veni şi în zonele apropiate Craiovei", a mai spus Stolojan.

Fostul premier consideră că ancheta demarată de Comisia Europeană în cazul privatizării Automobile Craiova SA este determinată şi de "incompetenţa" Guvernului.

"Acest Guvern a dat dovadă de incompetenţă pentru că nu a anunţat din timp Comisia Europeană despre structura ajutorului de stat acordat", a spus Stolojan.

El apreciază că răspunsul premierului Călin Popescu Tărcieanu şi a preşedintelui Camerei Deputaţilor, Bogdan Olteanu, cu privire la concluziile anchetei CE au fost deplasate.

"CE a venit cu o soluţie acceptabilă. Domnul Tăriceanu şi acest individ ciudat, care este preşedintele CD, nu au găsit ca răspuns decât cuvinte sfidătoare la adresa anchetei şi a CE. Europarlamentarul Marian Jean Marinescu a monitorizat în permanenţă în toată această perioadă ancheta ei. Ne-am întâlnit cu comisarul european pe acest domeniu şi cu domnul Orba, nu caricatura de la Ministerul Transporturilor, ci cu comisarul nostru, şi într-un final totul a fost bine. A venit un răspuns favorabil, care permite continuarea preluării fabricii de la Craiova", a declarat Stolojan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Stolojan: Guvernul este incompetent pentru că nu a anunţat structura ajutorului de stat la CE.
 Vizualizări articol: 527 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stolojan: Guvernul este incompetent pentru că nu a anunţat structura ajutorului de stat la CE0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Raţă cu castraveţi 6 porţii - 100 minute 1 raţă100g untură de raţă600g castraveţi muraţi1 ceapă mare2 linguri pastă de tomate1 ţelină mică1 leg. mărar± sare, piper Curăţaţi raţa de tuleie, pârliţi-o la flacără,  apoi spălaţi-o... Citeşte