Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 1 mar 2008 - Anul XIII, nr. 51 (3732)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ionuţ Popa spune că un bărbat l-a bătut pe masor şi l-a ameninţat cu pistolul pe Cristea

Duminică, 2 Martie 2008 (18:34:29)

Tehnicianul formaţiei Poli Iaşi, Ionuţ Popa, a declarat că la finalul meciului din deplasare cu Gloria Buzău, scor 1-1, un bărbat îmbrăcat cu o geacă de culoare maro a pătruns pe culoarul care duce spre vestiare, l-a bătut pe masor şi l-a ameninţat cu un pistol pe Andrei Cristea.
  Popa a fost atacat de suporterii bozoieni, imediat după terminarea partidei, fanii aruncând spre el cu bucăţi de ciment şi pachete de ţigări, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"E greu să fiu calm, după asemenea întâmplare, când lumea din tribune aruncă cu pietre. Aşa ceva e de nedescris şi nu mi s-a mai întâmplat niciodată. Eu sunt iubit peste tot în România, pe orice stadion am fost. Am tot respectul pentru echipa buzoiană, dar astfel de suporteri o trag mult în jos. Sunt dărâmat, este de nedescris ce mi s-a întâmplat", a precizat tehnicianul.

Referitor la partidă, Popa a spus că este supărat deoarece Poli Iaşi a pierdut două puncte. "În pregătirea jocului cu Gloria Buzău am mizat pe două aspecte: că ei au jucat 120 de minute în cupă joi şi pe euforia lor, mai ales că este o echipă formată în majoritate din tineri şi ştiu că este greu ca la asemenea vârstă să reuşeşti să stăpâneşti euforia", a menţionat Ionuţ Popa.

Tehnicianul a afirmat că Poli Iaşi luptă în continuare pentru evitarea retrogradării. "Luptăm în continuare să evităm matineul. Nu-mi place să recunosc că suntem la retrogradare şi mi-aş fi dorit să antrenez o echipă de primele 3-4 locuri", a adăugat el.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ionuţ Popa spune că un bărbat l-a bătut pe masor şi l-a ameninţat cu pistolul pe Cristea .
 Vizualizări articol: 559 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ionuţ Popa spune că un bărbat l-a bătut pe masor şi l-a ameninţat cu pistolul pe Cristea0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Raţă cu castraveţi 6 porţii - 100 minute 1 raţă100g untură de raţă600g castraveţi muraţi1 ceapă mare2 linguri pastă de tomate1 ţelină mică1 leg. mărar± sare, piper Curăţaţi raţa de tuleie, pârliţi-o la flacără,  apoi spălaţi-o... Citeşte