Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 12 dec 2007 - Anul XII, nr. 298 (3667)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Candidaţii PDL în alegeri, stabiliţi pe bază de sondaj intern privind notorietatea şi credibilitatea

Miercuri, 12 Decembrie 2007 (13:47:29)

Liderii PD şi PLD au decis, la negocierile privind crearea PDL, ca toţi candidaţii noii formaţiuni la alegerile locale şi parlamentare să fie stabiliţi pe baza unui sondaj de opinie intern, care va măsura notorietatea şi credibilitatea acestora, în comunitatea în care vor candida. 
 
  Surse participante la negocieri au declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că stabilirea candidaţilor Partidului Democrat Liberal, în următoarele tururi de scrutin, la alegerile locale şi parlamentare din 2008, vor fi stabiliţi în mod democratic, pe baza unui sondaj intern.

Astfel, cercetarea sociologică comandată de PDL va avea rolul de a măsura notorietatea şi credibilitatea posibililor candidaţi la fotoliile de primar sau parlamentar, indiferent dacă aceştia fac parte din fostul PLD sau din fostul PD.

Aceste sondaje vor fi comandate în acele localităţi în care există mai mulţi lideri de opinie care ar putea intra în cursa electorală, atât de la PD cât şi de la PLD, decizia urmând a fi luată în funcţie de rezultatul cercetării sociologice.

Există şi localităţi în care candidaţii PDL sunt deja cunoscuţi, în conformitate cu rezultatele pe care actualii primari le-au înregistrat în timpul mandatelor.

Astfel, primăriile unde candidaţii sunt cunoscuţi, sunt: Piatra Neamţ (Gheorghe Ştefan), sectorul 3 al Capitalei (Liviu Negoiţă), Cluj-Napoca ( Emil Boc) , Alba Iulia (Mircea Hava), Slatina (Darius Vâlcov) , Craiova (Antonie Solomon), sectorul 6 al Capitalei (Cristian Poteraş).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Candidaţii PDL în alegeri, stabiliţi pe bază de sondaj intern privind notorietatea şi credibilitatea.
 Vizualizări articol: 502 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Candidaţii PDL în alegeri, stabiliţi pe bază de sondaj intern privind notorietatea şi credibilitatea0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Salata cu omleta 2 porţii - 25 minute 4 ouă2 roşii2 castraveţi1 leg. ceapă verde1 salată verde mai mare2 linguri boabe de porumb fiert3 linguri ulei de măsline1 lămâie1 leg. pătrunjel verdesare, piperFaceţi 2 omlete din câte 2 ouă amestecate cu... Citeşte