Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 8 dec 2007 - Anul XII, nr. 294 (3664)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Geoană spune că a discutat cu premierul despre buget, nu despre intrarea PSD la guvernare

Duminică, 9 Decembrie 2007 (15:29:20)

Preşedintele PSD Mircea Geoană a susţinut, într-un interviu difuzat duminică de BBC, că s-a întâlnit joi seara cu premierul Tăriceanu, dar a precizat că a discutat exclusiv despre bugetul de stat şi nu despre o eventuală intrare a social-democraţilor la guvernare.
  Geoană a spus că le-a prezentat premierului şi ministrului de Finanţe, Varujan Vosganian, amendamentele pe care social-democraţii le consideră „indispensabile” pentru ca PSD să voteze favorabil bugetul de stat.

Liderul PSD a infirmat categoric faptul că la întâlnirea de joi seara cu premierul ar fi discutat despre o posibilă colaborare politică sau ar fi negociat intrarea la guvernare a PSD.

Geoană a susţinut că în negocierile cu Guvernul asupra proiectului de buget pe 2008 moneda de schimb a PSD este reprezentată de „eventualul vot” al partidului.

El a arătat că toate solicitările PSD privind protecţia socială se încadrează într-un deficit de maxim 2,4 %, astfel încât PSD să nu fie acuzat că a contribuit la "repornirea inflaţiei" şi la destabilizarea situaţiei macro-economice.

Senatorul PSD Viorel Ştefan nu exclude ca, începând de luni, să aibă loc întâlniri informale între PSD şi PNL cu privire la proiectul bugetului de stat pe 2008.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Geoană spune că a discutat cu premierul despre buget, nu despre intrarea PSD la guvernare.
 Vizualizări articol: 539 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Geoană spune că a discutat cu premierul despre buget, nu despre intrarea PSD la guvernare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sushi din omletă şi legume 6 porţii - 20 minute + 2 ore la frigider 4 ouă4 linguri caşcaval ras300g telemea1 leg ceapă verde150g roşii mici4 linguri ulei de măslinecâteva frunze de busuiocsare, piper Spargeţi ouăle şi bateţi-le bine 3 minute. Adăugaţi... Citeşte