Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 8 dec 2007 - Anul XII, nr. 294 (3664)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Orban: Dacă eram în situaţia lui Chiuariu, nu demisionam

Duminică, 9 Decembrie 2007 (15:35:07)

Vicepreşedintele PNL Ludovic Orban a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, că demisia lui Tudor Chiuariu de la conducerea Ministerului Justiţiei nu este „o bucurie” pentru el, menţionând că nu şi-ar fi dat demisia, dacă se afla în situaţia lui Chiuariu.
  „Demisia domnului Chiuariu nu este o bucurie pentru mine. În locul domniei sale, eu nu mi-aş fi dat demisia pentru că povestea cu avizarea proiectului de hotărâre de guvern este o glumă, în niciun caz temeiul unei cercetări penale”, a declarat Orban, adăugând că strategia pentru combaterea corupţiei va fi finalizată de Executiv.

În ceea ce-l priveşte pe preşedintele Traian Băsescu, vicepreşedintele PNL a opinat că acesta ar fi trebuit să demisioneze.

„Primul care ar trebui să-şi dea demisia, nu să ceară demisia unor oameni care şi-au făcut datoria, este Traian Băsescu, asupra căruia nu există numai suspiciunea săvârşirii unor fapte de corupţie, ci dovezi certe. Nu poate lupta împotriva corupţiei un om corupt”, a conchis Ludovic Orban.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Orban: Dacă eram în situaţia lui Chiuariu, nu demisionam.
 Vizualizări articol: 507 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Orban: Dacă eram în situaţia lui Chiuariu, nu demisionam0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sushi din omletă şi legume 6 porţii - 20 minute + 2 ore la frigider 4 ouă4 linguri caşcaval ras300g telemea1 leg ceapă verde150g roşii mici4 linguri ulei de măslinecâteva frunze de busuiocsare, piper Spargeţi ouăle şi bateţi-le bine 3 minute. Adăugaţi... Citeşte