Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 9 nov 2007 - Anul XII, nr. 265 (3639)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ninsori şi ploi în toată ţara, până la începutul săptămânii viitoare

Vineri, 9 Noiembrie 2007 (18:49:37)

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) anunţă cod galben pentru ploi, de sâmbătă până luni, interval în care vremea va fi rece, vântul se va intensifica şi vor fi precipitaţii, mai ales sub formă de ninsoare în nordul şi centrul ţării.

Potrivit atenţionării ANM, începând de sâmbătă, de la ora 6.00 şi până luni, la ora 12.00, în toate regiunile vântul va avea intensificari şi temporar vor fi precipitaţii, predominant sub formă de ninsoare în nord şi centru şi mixte în restul ţării. În zonele montane ninsorile vor fi mai consistente şi viscolite, vântul suflând cu viteze de până la 100 de kilometri pe oră.

Atenţionarea meteorologică cu cod galben a fost transmisă, vineri, tuturor prefecturilor, atât de către Ministerul Mediului, cât şi de către Ministerul Internelor şi Reformei Administrative (MIRA).

În urma atenţionării meteorologice cod galben, MIRA a cerut autorităţilor locale să monitorizeze evoluţia vremii, pentru a putea interveni rapid în cazul apariţiei unor situaţii de urgenţă.

"Comitetele judeţene pentru situaţii de urgenţă vor dispune ca la nivelul comitetelor locale pentru situaţii de urgenţă, să fie monitorizată, cu toată atenţia, evoluţia fenomenelor meteorologice, pentru a putea interveni în timp util la apariţia unor situaţii de urgenţă", se arată într-un comunicat al MIRA remis, vineri, agenţiei MEDIAFAX.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ninsori şi ploi în toată ţara, până la începutul săptămânii viitoare .
 Vizualizări articol: 514 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ninsori şi ploi în toată ţara, până la începutul săptămânii viitoare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei