Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 2 nov 2007 - Anul XII, nr. 258 (3633)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dinamoviştii au salariile blocate până vor ajuge pe locul doi în clasament

Vineri, 2 Noiembrie 2007 (19:32:36)

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristi Borcea, a declarat, vineri, pentru sport.ro, că a decis blocarea primelor şi salariilor fotbaliştilor până când echipa va ajunge pe locul doi în clasament.

Oficialul dinamovist s-a declarat deranjat de atitudinea unor fotbalişti la meciul Unirea Urziceni - Dinamo, scor 0-0, din cadrul etapei a XIII-a a Ligii I. "Pe mine m-a deranjat atitudinea întregii echipe. Sunt unii ca Moţi care joacă cu fisură la picior şi alţii care se gândesc ce bine e la Dinamo, ce bani luăm şi oricum o ducem bine. Vor avea totul blocat până vor ajunge pe locul doi. Le voi comunica decizia mâine, la Craiova", a declarat Borcea.

Preşedintele dinamovist spune că până în iarnă nu va efectua schimbări pe banca tehnică a echipei. "Walter Zenga va rămâne la Dinamo indiferent de ceea ce se întâmplă. Eu am spus foarte clar că nu am fost mulţumit de joc şi că vom trage linie în iarnă. Nimeni de la Dinamo nu a spus că Walter Zenga va fi demis. Am spus că vom discuta în iarnă. Noi am făcut un program de viitor, am discutat despre ce jucători vom aduce, pentru că sunt foarte mulţi plafonaţi la Dinamo. Nu mai sunt acei jucători pe care îi aşteptam. S-a schimbat antrenorul la Dinamo, nu mai putem da vina iar pe Walter acum. Nu, jucătorii sunt de vină, ei sunt cei care au demonstrat că sunt cei mai buni din România şi nu pot avea atitudinea pe care au avut-o la Urziceni. Dinamo înseamnă altceva", a mai spus Borcea.

Referitor la soarta campioantului, Borcea spune că Dinamo are şanse la titlu în cazul în care va termina turul pe locul doi în clasament: "Eu am spus că în cazul în care vom termina turul pe locul 2, la 4 puncte de CFR, Dinamo va fi campioană. CFR are un antrenor bun, o conducere bună, a avut linişte, în timp ce la noi se văd eşecurile pe care le-am avut în cupele europene. Important e însă că noi nu am pierdut în ultimele meciuri şi sunt sigur că nu vom pierde până la final de campionat".

După 13 etape, Dinamo ocupă locul trei, cu 25 puncte, două mai puţine decât echipa Unirea Urziceni, aflată pe poziţia a doua, şi opt mai puţine decât liderul CFR Cluj.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dinamoviştii au salariile blocate până vor ajuge pe locul doi în clasament.
 Vizualizări articol: 846 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dinamoviştii au salariile blocate până vor ajuge pe locul doi în clasament0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei