Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 2 nov 2007 - Anul XII, nr. 258 (3633)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Catalin MIHULEAC

Cătălin MIHULEAC


Sportul formează caractere. Ce fel de caractere?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Se spune că sportul formează caractere, dar nu se precizează ce fel de caractere. Uneori, caracterele formate de sport sunt nu tocmai curate, am putea spune chiar infecte.

Bunăoară, trei boxeri români, prezenţi la campionatele mondiale de la Chicago, au fost prinşi şutind dintr-un magazin, motiv pentru care s-au ales cu un şut în cur, fiind expulzaţi şi din America, şi din sport. Cei trei, băieţi în vârstă de 20 de ani, se numesc.... Însă nu merită nici măcar să le pronunţăm numele.

Dar până la urmă ce i-a tentat atâta de tare în magazinul respectiv, de nu s-au putut abţine? Ce mărfuri le-au luat ochii şi piuitul, transferându-le irezistibila dorinţa în mâna furăcioasă? Ei, e vorba de lucruri rarisime, nemaivăzute pe la noi: nişte mănuşi, căciuli şi adidaşi. Cu căciulile şi mănuşile ascunse în traistă, hoţii au fost prinşi, legitimaţi, pozaţi şi făcuţi de râs, alături de naţia care i-a trimis în lume. Se vede încă o dată că sportivii români îşi merită banii investiţi în fundul lor, fiindcă fac o temeinică propagandă ţării noastre.

Alt lucru interesant e că unul dintre cei trei hoţi era angajat cu grad la ministerul de interne, ca să se vadă cât de păguboasă e politica asta de a le acorda grade sportiştilor, deşi ei habar n-au pe ce lume sunt, cu-atâta mai puţin de legile pe care sunt chemaţi să le respecte. Nu, domnule, sportivul e sportiv la fel cum gâsca e gâscă. De ce să-l faci şi maior în armată sau general în ministerul de interne? Pentru ce?

Alt hoţ din respectivul trident o ducea şi el atâta de rău, încât tocmai trebuia să primească un apartament din partea clubului, în municipiul Bacău.

Asta-i situaţia! În timp ce din inimile noastre româneşti le adresăm un sincer bravo minunaţilor noştri sportivi, vă rog să ne ridicăm în picioare şi să ascultăm imnul naţional! Hai, România! Hai, băieţii! Aşteptăm noi şi noi victorii!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sportul formează caractere. Ce fel de caractere?.
 Vizualizări articol: 1273 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sportul formează caractere. Ce fel de caractere?0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Cătălin MIHULEAC
Cătălin MIHULEAC
Mircea Radu IACOBAN
Mircea Radu IACOBAN

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei