Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 feb 2024 - Anul XXIX, nr. 48 (8577)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5772 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Un sucevean a fost reținut pentru furturi de aparatură stomatologică în valoare de 4,5 milioane de euro

Miercuri, 28 Februarie 2024 (14:54:02)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 36 de ani, din Fălticeni, a fost săltat în cursul zilei de marți, 27 februarie, de la propriul domiciliu. Asta nu înainte de a-i fi percheziționată locuința. Cosmin Alexandru Petrișor era căutat de autoritățile din Franța, care au și emis pe numele său un mandat european de arestare. El este suspect de comiterea infracțiunilor de „furt săvârșit în cadrul unui grup organizat”, „participarea la o asociere de infractori” și „tăinuirea unui bun ce reprezintă produsul unui furt săvârșit în cadrul unui grup organizat”, fapte prevăzute în Codul penal francez.

Fălticeneanul a fost reținut 24 de ore, iar miercuri a fost dus la Curtea de Apel Suceava, care urmează să stabilească dacă îl va trimite pachet în Franța sau va refuza cererea autorităților din Hexagon. Bărbatul făcea parte dintr-o grupare care a acționat în perioada aprilie 2022 – noiembrie 2023 și a comis 19 furturi, pe întreg teritoriul Franței, acestea vizând peste 3.000 de bunuri din societăți care ar fi fabricat sau comercializat aparatură stomatologică. Prejudiciul total cauzat este de aproximativ 4.500.000 de euro.

Pentru destructurarea rețelei, polițiștii Direcției de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române și serviciilor de investigații criminale Tulcea, Maramureș, Iași, Suceava și Brașov, împreună cu procurorii DIICOT – Structura Centrală, au efectuat, marți, 22 de percheziții domiciliare, la persoane fizice și juridice, în județele Tulcea (10), Maramureș (5), Iași (4), Suceava (2) și Brașov (1).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un sucevean a fost reținut pentru furturi de aparatură stomatologică în valoare de 4,5 milioane de euro.
 Vizualizări articol: 935 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un sucevean a fost reținut pentru furturi de aparatură stomatologică în valoare de 4,5 milioane de euro0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei