Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 feb 2024 - Anul XXIX, nr. 35 (8564)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Suceveanul Matei Manolache este om de bază la naționala Under 17 a României

Marţi, 13 Februarie 2024 (14:07:46)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În cadrul pregătirilor pentru Turul de Elită, care reprezintă ultima rundă de calificare pentru Campionatul European, reprezentativa Under 17 a României a susținut zilele trecute două meciuri test în compania reprezentativei similare a Republicii Moldova. Cu suceveanul Matei Manolache în teren, tricolorii au câștigat ambele partide, cu 4-1 și 2-0.

Matei Manolache evoluează pe postul de fundaș stânga și este legitimat în prezent la FCSB, după ce a fost descoperit și crescut de antrenorul Andrei Ițco, la Luceafărul Bucovina Suceava și Liceul cu Program Sportiv.
„Matei este în primul rând un jucător foarte serios și muncitor și, după cum îl cunosc eu, sunt convins că o să reușească să-și construiască o carieră în fotbal. Îmi pare rău că n-a rămas la noi, dar știți cum e, părinții doresc întotdeauna ce e mai bine pentru copiii lor”, a declarat profesorul Andrei Ițco.
Pentru dubla cu Republica Moldova, selecționerul Nicolae Roșca a convocat următorul lot de jucători:

Portari: Bogdan Ungureanu (FC Rapid 1923), Mihai Răcășanu (CFR Cluj)

Fundași: Ștefan Ioniță (Salernitana | Italia), Florin Gașpăr (Universitatea Craiova), Matei Manolache (FCSB), John Dumitra (Farul Constanța), Andrei Racu (Atalanta | Italia), Eduard Cotor (Vfl Osnabruck | Germania), Rareș Tomoiagă (Union Saint-Gilloise | Belgia), Alin Techereș (Universitatea Cluj), Narcis Ilaș (Lazio | Italia)

Mijlocași: Iustin Doicaru (Farul Constanța), David Popa (FCSB), Dan Nechifor (Farul Constanța), Diego Burlacu (FC Bacău), Matyas Laszlo (FCSB), Mihai Toma (FCSB), Robert Petculescu (Universitatea Craiova), Alexandru Stoian (Farul Constanța), Yanis Pîrvu (FC Argeș)

Atacanți: Raul Stanciu (UTA Arad), Vlad Oargă (Sampdoria | Italia).

În cadrul Turului de Elită de la București, România Under 17 are programate următoarele meciuri: pe 20 martie cu Țara Galilor, pe 23 martie cu Bulgaria și pe 26 martie cu Suedia.

Se califică la turneul final câștigătoarele celor 8 grupe plus 7 din cele 8 ocupante ale locurilor secunde cu cel mai bun punctaj. Campionatul European Under 17 din 2024 va fi găzduit de Cipru, în perioada 20 mai – 5 iunie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suceveanul Matei Manolache este om de bază la naționala Under 17 a României.
 Vizualizări articol: 465 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Suceveanul Matei Manolache este om de bază la naționala Under 17 a României0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei